woensdag 26 november 2014

Lampenkap hout

De mooiste naturel lampenkappen vind je bij Kwantum! Kies uit onze ruime collectie voordelig geprijsde lampenkappen. Lamp lite is een volledig recyclebare serie lampen van inheems Afrikaans hardhout.


Bekijk deze bijzondere lampenkap gemaakt van hout op . Wij hebben lampenkappen en lampenvoeten in verschillende uitvoeringen. Zoek je naar vierkante lampenkappen en houten lampenvoeten?

Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Breng een bezoek aan onze webshop en ondek nog meer natuurlijke . Een echte blikvanger, dat is deze houten bolle lampenkap. Met zijn prachtige design haal je in een oogwenk de natuur in huis. Een prachtige houten lampenkap die strakke lijnen combineert met mooie afgeronde hoeken. De lampenkap wordt geleverd met een wit snoer en een witte.


Koop of Verkoop houten lampenkap op Marktplaats. Vind houten lampenkap op Marktplaats.

Deze prachtige houten lampenkap wordt met de laser gesneden uit dun berkenhout. Door het insnijden van het patroon in de . Bekijk ons uitgebreide aanbod hanglampen voor meer licht in huis. Onze hanglampenkappen zijn gemakkelijk te installeren en verkrijgbaar in stijlvolle . Helsinki vloerlamp met houten kap (fineer) en houten poot geeft de lamp een natuurlijke uitstraling. Omdat hout nooit exact hetzelfde patroon heeft, kan het heel . Met Hanglamp Selina in het bruin van EGLO laat je jouw thuis stralen. Deze lampenkappen passen door het natuurlijke materiaal in heel veel interieurstijlen.


De warme kleur van het hout wordt nog eens versterkt door het bladgoud . Mantra NORDICA - Wandlamp wit- hout en lampenkap met USB poort om uw mobiel op te laden! Scandinavisch design - voor lamp met fitting Emax Watt . Houten design lampenkap met RVS bloemen. De MANA lampenkap hout wit van SLV (BIG WHITE) is een accessoire die u optioneel bij een product kunt bestellen. Schijfvormige lampenkap van ongeverfd hout , aanpasbaar aan je eigen smaak. Lampenkap behorend bij de Staande lamp van Stapelgoed STGD collectie, gemaakt van linnen.


Ontdek ons ruim aanbod lampenkappen. Koop deze of andere sauna accessoire aanbiedingen goedkoop bij .

Verlichting in de kamer maak je persoonlijk met een lampenkap met een mooie fotoprint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts