vrijdag 7 november 2014

Trap landelijke stijl

Ook in de hal wordt de landelijke stijl in het ideale geval doorgetrokken, . Houtstructuur gaat goed samen met een landelijke trap , aangezien deze afwerking het beste aansluit bij de stijl van het platteland. Houten rechte trap met Z-treden in landelijke of moderne stijl. Een trap in cottage stijl is de ultieme must.


Landelijke trappen stralen authenticiteit uit. Daar waar uw dag begint in uw landlijke woonhuis is het een genot om een trap te hebben in dezelfde landelijke stijl van uw woning!

Dit trapontwerp past perfect bij het interieur van deze rustieke de villa. De Engelse stijl is een stijlkeuze die heel populair is en kan worden gerealiseerd door de keuze van de juiste materialen. Centraal in deze landelijke villa staat deze klassieke trap.


Bekijk hieronder een aantal voorbeelden! We hebben het in de fabriek keer wit gespoten en op locatie is het . Het is erg belangrijk dat de stijl van uw trap aansluit bij de stijl van uw woning. De beste voorbeelden van trappen vindt u bij mensen thuis.


Ongeacht de stijl , zal de creativiteit in deze projecten je vast inspireren.

Vaak wordt er in het geval van een landelijke traprenovatie stijl gekozen. Warme, houten en andere natuurlijke materialen vormen de basis voor een landelijk interieur. Door ook de trap in dezelfde landelijke stijl te bekleden wordt er . De combinatie met smeedijzer in de leuning tilt deze stijl tot een hoger niveau. Een cottage trap brengt warmte in uw interieur en geeft het een landelijke tint. Om een authentieke Britse stijl te creëren wordt er gewerkt met deel gelakt en . Stijl ze zelf met leuke items op een tafel of een kast.


Inspirerende mogelijkheden in zowel cottage, landelijke als moderne stijl ? De oude boerderij terug zijn charme van vroeger geven door bv de voute trap te vervangen door . De romantische, landelijke stijl houten trap. Trappen van moderne tot landelijke stijl. De warme uitstraling van natuulijk hout, de prachtig gedetaileerde ornamenten ingewerkt in de leuningen. Een eiken trap is vaak lichtbruin tot donkerbruin van kleur. Eiken is de ideale houtsoort voor het maken van robuuste trappen.


Kiest u voor een landelijke stijl of . Een landelijke trap past daar perfect in. Als je de trap in dezelfde stijl aankleedt als de rest van je huis, krijg je een rustige uitstraling.

De trap is vaak niet helemaal glad geschaafd maar eerder geborsteld waardoor je echt leven in uw trap krijgt, maar dat is net de charme van de landelijke stijl. Kies voor een degelijke en kwaliteitsvolle trap en kom langs in onze showroom of bel ons vrijblijvend voor een afspraak voor het ontwerp van uw trap. Voor dit project verzorgde New Signature de plaatsing van een landelijke trap met metalen balustrade, het plaatsen van het parket en tot slot nieuwe deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts