woensdag 5 november 2014

Kussen gebreid

Dit gebreide kussen is lekker dik en super zacht. Een heerlijk kussen om in weg te kruipen op de bank op een winterse avond! Dit kussen gebreid voelt heerlijk aan en staat gezellig op jouw bank.


Kussen gebreid , een mooi, stoer bewerkt sierkussen, dé ideale basis op de bank. Kussens van Zusss zijn echte sfeermakers in huis. Het kussen is gemaakt van grof breisel met daarin een stevige vulling.

Dit zacht gebreid kussen voelt heerlijk aan en staat gezellig op jouw bank. Dit stoere kussen is uitgevoerd in een zwarte kleur en heeft een gebreid ruitjes effect. Kwaliteit: katoen Kleur: zwart Afmeting: 45x45cm Productcode. Gebreide items staan lekker knus in huis en daarom maakte ik zelf een gebreid kussen ! Maak van je bank een knus plekje met dit kussen van Zusss.


De achterkant is gemaakt van effe canvas. Fijn gebreid kussen met gedraaid kabel patroon. Gebreid kussen met aan de korte zijdes franjes. De kleur teal is een combinatie van blauw en groen.

Met deze diepe tint kun je een prachtig kleuraccent . Het is weer eens wat anders, een kussen gebreid dat niet vierkant is maar gewoon ron maar dan ook nog eens langwerpig. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Iver is een zacht gebreid kussen van 1 katoen met een grafisch patroon van FunkyDoris. Door het materiaal geeft dit kussen warmte aan je interieur.


Je kunt de vulling er uit halen en apart uitwassen. Een prachtig kussen dat bij elk interieur past. Vandaag is onze Third day of Christmas en geven wij bij elke bestelling vanaf euro, als cadeau weg: Een gebreid kussen van POM home.


Mooi gebreid wolken kussen met grafische print van . Super mooi kussen van Voltstudio, zwart gebreid met witte verf, gouden ritssluiting, inclusief binnenkussenAfmeting: x cm. Lichtgrijs kussen gebreid van wol met polyester. Dit grijze kussen heeft een leuk accent in de vorm van het randje dat over het kussen loopt.


Fleur je bank op met deze fantastische kussens , gebreid in een netpatchpatroon. Het patroon geeft een mooi resultaat en past heel perfect in het interieur. Bruin creme gebreid wollen kussen , dit is de laatste! Al deze kussens zijn handgemaakt, met gerecycled leer.


En de wol is op een natuurlijke manier geverfd. Het gerstekorrel patroon levert op een simpele manier .

De ene kant van dit kussenhoes is gebreid met een grove steek in vier blokken. Een stoer, maar zacht kussen met een prachtige textuur. Grof gebreid wollen kussen van pure, dikke wol, echt super stoer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts