maandag 17 november 2014

Vtwonen lockerkast

Breng de sfeer van de middelbare school in uw huis met deze lockerkast van vtwonen ! Ga je voor een vintage, metalen locker of voor een eigentijdse houten lockerkast ? Met beiden geef je je interieur een stoere touch. De indeling van de kast bestaat uit een roede, legplanken en lades. Aan de rechterkant zit een smaller gedeelte met legplanken . Het is niet voor niets van de best verkochte items deze stoere lockerkast uit de collectie van vtwonen.

Hij geeft de hal, slaap- of kinderkamer karakter zonder . Deze locker kast van vtwonen is echt een musthave! Met zijn stoere karakter geeft deze zwarte kast direct een industriële twist aan je interieur. Geen omschrijving Belangrijkste kenmerken AFMETING ARTIKEL B (cm): cmAFMETING ARTIKEL D (cm): . VT wonen locker kast hout 3-deurs granietgrijs. Bekijk de vtwonen Safe lockerkast van zwart metaal bij Basiclabel. Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie.


Geef de kinderkamer een middelbare school uitstraling met deze stoere lockerkast van Vtwonen. Dit is de vtwonen Locker kast metaal.

De Locker kast van vtwonen is met zijn nostalgische en industriële look een . Bestel de Locker kast deurs VTwonen grijs op Musthaves. Wat een gave lockerkast van VTwonen. Lockerkast metaal zilver Vtwonen van VT Wonen kopen bij Woononline.


De kast is van grenenhout gemaakt en straalt veel karakter uit. Wij hebben de hele woood en VTwonen collectie waaronder kasten, dressoirs, tafels,stoelen en fauteuils. Locker Storage giant 3-drs granite gray 186x123x40cm. Dining table Army black wood metal 71x180x80cm. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Vtwonen Locker Kledingkast kledingkast.


De Vtwonen Locker Kledingkast is al verkrijgbaar voor € 399. Dat verbaasde me want wij leveren geen VT Wonen Lockerkasten. Sterker nog: De betreffende lockerkast is van hout terwijl wij stalen . Berg je spullen veilig op in deze lockerkast van vtwonen. Metalen wandkast met deuren en laden afgewerkt in zwart uit de vtwonen huis collectie. De vtwonen Locker metaal is een stoere kast met veel opbergruimte.


Tevens verkrijgbaar in zilver kleur. Deze zelfklevende afbeelding is 215 . Stoere ijzeren lockerkast van vtwonen , deze kast Locker. Achter de deuren bevinden zich een roede en vier legplanken en onderin .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts