dinsdag 18 november 2014

Wand fotobehang

De leukste muurdecoratie vind je bij Muurmode. Bekijk onze grote collectie fotobehang en unieke stickers. Kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering.


Grote keuze, scherpe prijzen en snelle bezorging. Of ontwerp je eigen foto op kwaliteit vliesbehang.

Wanneer de wand ongelijk is, voorkomt dit dat je behang tekort komt. Creëer meer sfeer in een kamer met fotobehang. Een saaie muur schreeuwt soms om een kleurtje, maar een muur verven is niet aan iedereen besteed. Een simpele oplossing is om dan te kiezen voor behang.


Fotowand: voor fotobehang op maat dé specialist. Op onze site vindt u volop inspiratie en tips voor uw persoonlijke fotowand! Let op: Als u fotobehang op maat bestelt bij Foto4art.


Als je het idee hebt om de wanden van je kamer te veranderen zou je voor gewoon behang kunnen kiezen.

Maar je zou ook kunnen kiezen voor fotobehang. Breng een stukje natuur in huis, ga op zoek baar de stedelijke sfeer van een wereldstad of je . Ons behang , fotobehang , muurstickers en prints op hout zijn ontworpen met ziel en zaligheid. Style de kinderkamer en babykamer met deze unieke . Een subtropisch uitzicht op een strand met palmbomen. Een perfecte illusie van unieke werelden, van de lichten van bruisende steden tot de paradijselijke . Fleurige en bonte bloemenweide in de zomer.


Fotobehang geeft wanden een volledig nieuwe dimensie. Je kunt natuurlijk een hele wand bekleden met fotobehang. Fantastisch als je kiest voor een skyline of een landschap. Uw eigen ontwerp, bedrijfslogo of foto naadloos aan de wand ? Dan verwijzen wij u graag door naar de.


Stap af van saaie lege muren en kies voor een prachtige foto, schilderij of illustratie over de gehele muur! Koop online fotobehang van de beste kwaliteit. Ons fotobehang is supersterk en bestaat uit één deel, dus geen banen- zoals bij standaard (vlies) behang. De foto komt in één geheel superstrak aan de wand.


Van een naadloos fotobehang tot een geluid dempende wand passen wij de productkeuze aan aan uw vraagstelling.

Oude stucwerkmuren kun je ook maken met fotobehang. Een betonbehang of een stenen muur behang verandert elke ruimte op een makkelijke en goedkope. Behang met een wand van horizontale vergrijsde planken. Op sommige planken zijn lijmresten zichtbaar. Met foto behang is het mogelijk om elke afbeelding in huis te halen.


Je maakt van je woning een waar museum met dit fotobehang. MrWoon vertelt je meer over origineel fotobehang waarmee je iedere wand omtovert tot eyecatcher in het interieur. Een fotobehang met bos, steenstrip, Komar behang , Woezel en Pip of je eigen foto op behang aan de wand. Vind hier alle collecties en informatie die u zoekt van Noordwand bv.


Groothandel in behang en Wanddecoraties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts