vrijdag 14 november 2014

Stoere raamdecoratie

Linnen gordijnen zijn sterk en stoer maar tegelijkertijd ook luchtig en liefelijk. Een gordijn in linnenstof kent vele gezichten! Aluminium lamellen geven elk interieur een stoere touch. Of het nu gecombineerd is met hout, stof of steen, deze lamellen passen overal. Door de stoere banen open te houden creëer je licht, terwijl de banen gesloten je alle privacy geven die je nodig hebt.


Een easy lifestyle met byTzum gordijnen verkrijgbaar bij Noord-West Interieurs.

Filter het licht met deze stoere 50mm . NL is dé online specialist in raamdecoratie. U kunt uw duo grolgordijn met een strakke onderlat afwerken of met een stoere leder of linnenlook. Raamdecoratie kan je huis net wat meer gezelligheid geven. Kiest u voor zachte stoffen in lamelgordijnen of vouwgordijnen, stoere romantische . Je kunt de jaloezieën voorzien van een stoere ladderbanden.


Onze aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig zijn en daardoor perfect . Kies voor aluminium jaloezieën in de badkamer. Donkere en stoere zwarte raamdecoratie.

Bij het uitzoeken van gordijnen of jaloezieën denkt u misschien niet direct aan zwarte raamdecoratie. Deze hebben een stoer karakter en versterken de industriële sfeer van jouw interieur. Maar ook horizontale jaloezieën in metallic kleuren of . Decosol staat voor eigentijdse raamdecoratie voor alle gangbare ramen en interieurs.


De producten van Decosol zijn naast decoratief ook zeer functioneel. Welke raamdecoratie past het best bij een industriële woonstijl? Met een keuze uit grove stoffen, stoere dessins en motieven past een vouwgordijn bij . Jij gaat voor stoer en authentiek en dat zien we terug in materialen van metaal, beton, hout en canvas. Een grote passie voor interieurtrends en vormgeving.


Een heldere focus om, onder alle omstandigheden, tot de best mogelijke raamoplossingen te komen. Voor een industriële keukenstijl kunt u denken aan een grijze houten jaloezie met contrasterend ladderband. Een echte stoere raamdecoratie met authentieke. Combineer effen met een print voor een stoer effect!


Ook de keuken is pas compleet met stijlvolle raamdecoratie. Met een kleurverloop in je raamdecoratie krijg je een hele stoere look. Krijg inspiratie voor uw raamdecoratie bij Verfwinkel Mattijssen. Wilt u een stoere look of meer een neutrale uitstraling creëren?


Home Stoer : gordijnen met ingeslagen ringen, in combinatie met een.

Wanneer u van stoer en karaktervol houdt, zijn ingeslagen ringen een leuke. Met onze prachtige, stoere houten binnenluiken met verstelbare lamellen . Houten jaloezieën zijn populair door hun warme en een ietwat stoere uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts