vrijdag 7 november 2014

Steigerhout look behang

Geef je huis een natuurlijke uitstraling met ons ruime assortiment aan hout behang. Industriele look , sloophout of steigerhout ! Creëer eenvoudig een sfeervolle woning met stoer steigerhout behang. Met een steigerhoutlook op de muren tover je je inrichting in een handomdraai om tot.


Een ruim assortiment Hout behang en inspiratie vind je bij KARWEI. Wilt u de karakteristieke houten look terugzien in uw behang ?

Met stijlvolle houtdessins in verschillende prijscategorieën, . Het behang is zo realistisch dat je muren echt van hout lijken, zo creëer je een ruige look. Combineer sloophout behang met egale muren om . Voor een industriële look op de muur met beton behang , steigerhout behang of juist hout behang kies je een fotobehang van Muurmode. Wil je voor de hippe look gaan in een kamer, combineer dan het steigerhout behang met een egale muur en een paar felgekleurde accessoires. Nu in de aanbieding van € 3voor € 295!


Het steigerhout behang van Piet Hein Eek is immens populair en geeft een echte vintage sfeer aan je interieur. Verschillende versies beschikbaar bij Acaza.

Creëer een worn out look met dit steigerhout behang. Vliesbehang is eenvoudig te verwerken, zonder behangtafel. Of het nu in een koele loft of een gemoedelijk landhuis is, dit behang kan overal worden gebruikt. Behangpapier in houtmotief in vele kleuren, 3D look net echt.


Stijlen zoals: sloophout steigerhout en houten planken. Met dit steigerhout behang en sloophout behang is de kamer binnen no-time voorzien van een stoere atmosfeer. Sloophout of steigerhout is hout met een used look. In plaats van te moeten zoeken naar één of . Het stoere behang met de uitstraling van echt sloophout van Piet Hein Eek.


Steigerhout behang : meer warmte en sfeer in uw interieur met hout behang. En behang met een robuuste betonlook van Piet Boon. Dit indrukwekkende sloophout vliesbehang met een geweldig vintage sfeertje is een echte musthave voor een originele en sfeervolle inrichting.


HOUTBEHANG geeft een warme uitstraling in uw huis. Steigerhoutbehang , parketbehang , kurkbehang , oude plankenbehang , grenenbehang , . Zowel verticale planken als horizontale planken. Enorme collecte met hout behang voor een robuuste look.


Geef nu je huis een unieke look met behang met stenen!

Je kunt kiezen uit wit stenenbehang , of verweerde stenen behang ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts