vrijdag 12 januari 2018

Raamfolie 3m

Al meer dan jaar verandert 3M Raamfolietechnologie de omgeving waarin we wonen, werken en reizen. M innovaties laten uw ramen voor u werken en . Verwarming, airconditioning, jaloezieën en verlichting kunnen een significante impact hebben op de totale bedrijfskosten. Zeker nu het lijkt dat de kosten voor . Het kan de toegenomen warmte met wel procent verminderen!

De nieuwe 3M Thinsulate Raamfolie biedt u comfort binnenshuis – wat er buiten ook gebeurt Ideale. Voor ieder type ondergrond is er een duurzame 3M folie op de markt. M biedt een vlekkeloze applicatie voor zowel snijfolies als digitale printfolies aan met de.


Bovendien heeft 3M een unieke, revolutionaire isolerende folie gelanceer nl. Deze houdt de warmte buiten in de zomer . De innovatieve 3M glasfolies zorgen voor reflectie. De zonwerende 3M raamfolie type Prestige kent de volgende tech- nische waarden.

Hierbij draait het om drie elementen van de zonne-energie:. Ik ben mij serieus aan het orienteren op raamfolie van 3m , die de warmte buiten laat, bij een zonweringsbedrijf hier in de buurt zegt men dat de . Helpt de isolerende werking te verbeteren, waardoor ramen van enkel . De redactie van Glas in Beeld feliciteert 3M met haar awar maar geeft tegelijk aan dat het niet zo is dat een kunststof raamfolie als duurzamer . M frosted crystal film folie folies frost is een folie met glinstering, ideaal voor glaswanden van vergaderzalen in een bedrijfsgebouw regio Antwerpen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . De basis is een polyester materiaal voorzien van laagjes edelmetaal en een beschermlaag. De folie is dimensioneel stabiel met een tolerantie van minder dan 0. Hebt u een vraag over 3M , onze producten of onze oplossingen? Hieronder staan antwoorden op veel gestelde vragen. M Thinsulate zorgt ervoor dat het comfortabel binnen blijft, ongeacht wat er buiten gebeurd. Zonwerende folie , warmtewerende raamfolie , raamfolies , glasfolies, zonwerende.


BENEflex reeds jaar, als eerste erkend installateur van 3M glasfolies of . M DI-NOC folie word gebruikt door designers en architecten in de hele wereld als decoratief materiaal. Op zoek naar een glasheldere folie ?

M Zonwerende Raamfolies zijn ook zeer nuttig voor het beschermen van . Mbedrukt 3M Clear View of polyester glasheldere folies full colour of met wit. Als grote Nederlandse folie leverancier kunnen wij iets voor u betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts