zondag 28 januari 2018

Aquamarijn olie

Leverbare kleurpigmenten Er zijn standaardkleuren, maar in principe is elke . Aquamarijn Revol onderhoudsolie beschrijving. Voor het impregneren van parket en andere houten oppervlakken, binnen, met natuurlijke, voedende olie. Door kleine moleculen dringt de olie diep in het hout door. Oplosmiddelvrije impregnerende olie.


Visser parket te Rijssen kan voor u het onderhoud van uw vloer verrichten zodat u nog lang plezier hebt.

Wanneer het effect van de blanke kleurloze olie je niet bevalt dan is het mogelijk om met behulp van de color for oil pigmenten de kleur van de olie aan te . DIE STAAT APART VERMELD ALS MERK, KLIK DAARVOOR HIER. Een afwerking met alleen olie is dus in . Ideaal voor vloeren, tafels, meubels. Op werkdagen voor 17:uur besteld=morgen in huis!


Corcol impregneert, voedt en beschermt. Dit zijn aparte substanties, die na elkaar op de pas gelegde houten vloer aangebracht moeten worden, bij de eerste . REVOL is een houtvoedende, sneldrogende olie op basis van o. Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met .

Op zoek naar een duurzame verf, olie of wax voor uw houten vloer? Bevat zuivere oliën en geen oplosmiddelen. Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf € 2-. Eenvoudig te bestellen via onze webshop. Professionele basis voor olie -, zeep- en waxvloeren.


RigoStep ROYL 2K olie Basic White liter. Een compleet onderhoudspakket voor een geoliede vloer met witte pigment. Goed en regelmatig onderhoud is van groot belang om jarenlang plezier van uw vloer te hebben want een mooie, . Snelle verwerking, dunne laag is voldoende. De aquamarijn - olie wordt door onszelf gemaakt op basis van amandelolie van de eerste koude persing.


Bestel de producten bij de laminaatpakhuis en . Revol is een impregnerende, houtvoedende, sneldrogende basis- en onderhoudsolie. Doordat deze olie in het hout zit in plaats van op het hout krijgt u een. Bevat uitsluitend zuivere oliën en geen. Waxol verfraait en beschermt parket-, planken- en kurkvloeren op natuurlijke wijze.


Door de eenvoudige verwerking geschikt voor toepassing door . Rob van der Voort Parket is een dynamisch, professioneel bedrijf met een jarenlange ervaring dat zich richt op de verkoop en het leggen en renoveren van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts