dinsdag 9 januari 2018

Gordijnen op maat den haag

De gordijnen die u bij Gordijncenter. Deco Home Briedé is de gordijnen specialist van Den Haag. Gordijnen bij Woonmode worden gratis op maat gemaakt.


Door een meningsverschil met de Gemeente Den Haag Dienst Marktwezen. Wateringen en een eigen gordijn atelier waar wij de gordijnen op maat maken. Dat levert gegarandeerd een heel mooi resultaat op.

Bestel dan ongemaakte gordijnstof en maak zelf je gordijnen op maat ! Familiebedrijf in Den Haag waar meedenken, kwaliteit en service over uw gordijn voorop. Onze stoffeerders maken de gordijnen op maat. Bij ons wordt alles op maat gemaakt.


Wij zijn gespecialiseerd in het maken van draperie modellen en modelgordijnen zoals M- of Boogmodellen. Kijk hier voor alles op het gebied van sier-, rol-, en verduisterende gordijnen op maat. Wij confectioneren gordijn- en vitragestoffen op maat met o. Wij maken niet alleen de gordijnen speciaal voor u op maat.

Van Klassiek tot modern is de gordijn collectie van Holland Haag. Gratis op maat gemaakt en opgemeten door de stoffeerders van Lippe Wonen. Wij bieden vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat aan.


Den Haag is dé speciaalzaak voor je complete woninginrichting. U vindt de filialen van Ad Schilperoort en Lenta in Delft, Den Haag , Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Voor alles op het gebied van verlichting, ijzerwaren, . Wij leveren Hollang- Haag gordijnen op maat of alleen de gordijnstof. Een mooi gordijn draagt bij aan een goede sfeer in de ruimte waarin het hangt. Stel snel en eenvoudig online je gordijnen op maat samen.


Bovendien kan je gordijnen of raamdecoratie door ons laten inmeten en ophangen. U vindt DeltrapErnstWonen aan de Hellingweg 2in Den Haag. Offers wonen mode in Den Haag voor tapijt, meubels, mode. Kies voor onze meubels speciaal voor u op maat gemaakt. Bank voor u op maat gemaakt in stof.


Ook voor het maken of vermaken van gordijnen en vitrages bent u bij de Haagsche Tailor op het juiste adres! Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klaar gordijnen. Wil je liever zelf een gordijn samenstellen?


Stel hem samen met de configurator van KARWEI.

Stel eenvoudig gordijnen samen in de gewenste maat en helemaal naar jouw smaak. Kies zelf de hoogte en breedte van het gordijn en maak je keuze uit . Natuurlijk wordt het meten en het op maat maken met grote zorgvuldigheid en deskundigheid in ons. Bent u opzoek naar Raambekleding op maat ? Let op: Wij zijn verhuisd van Den Haag naar Rijswijk!


De openingstijden van alle vestigingen van Kwantum in Den haag vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts