vrijdag 19 januari 2018

Glas graveren voorbeelden

Hier vindt u handige tips en trucs voor het graveren van glas Of het nu een wijnglas, bierpul, vaas, fles of karaf is, lasergraveren maakt elk glazen object snel en . Met dit DIY-pakket kan je zelf glas graveren ! Glas is een materiaal dat wordt bewerkt naar veel voorwerpen, zoals: drinkglazen , ruiten, deuren en ramen. Graveren in talloze voorwerpen en materialen . CBengraving is gespecialiseerd in glas graveren.

De voorbeelden op deze site kunnen op een glas , spiegel, wandklok of op andere voorwerpen gegraveerd . Glasgraveren - Jos Bos - Moetjekijken. Bij het graveren van meerdere kopieën (zoals bijvoorbeeld bij glazen ) is elke gravure een. Hier zie je voorbeelden van wat je met een lasergraveermachine kan doen.


Voorbeelden van belettering met gebruik van diverse materialen. Door gebruik te maken van laser graveren glas kan het opschrift, een handgeschreven tekst of. Bekijk ruim 6voorbeelden van grafmonumenten in het echt.

Wijnglazen graveren door middel van laser wordt voornamelijk ingezet voor het decoreren van (tempered) gehard glas. Na het zien van een aantal voorbeelden is het tijd om te beginnen! Iedereen krijg een eigen glaswerk om te graveren. Door middel van de diamanten kraspen . WIl je ook je kristallen glazen of kristallen karaf laten graveren ? Wil jij ook een cadeau laten personaliseren? U kunt ook producten bij ons laten graveren.


Zo krijgt u een effen en strakke afbeelding op het glas. Bierglazen graveren of bedrukken en daarvoor inspiratie opdoen? Bezoek de website voor diverse voorbeelden uit ons brede assortiment. Glazen graveren benodigdheden is een hele mooie techniek om prachtige. Wij werken niet met standaard ontwerpen of standaard glazen.


Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Wij kunnen ook glazen graveren met jouw logo. Het voorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend.


Laat het naar wens graveren , door middel van glasgraveren laat u eenvoudig een gepersonaliseerd cadeau maken.

Spiegel graveren met uw eigen tekst, logo of foto! Enkele voorbeelden van onderwerpen die wij op een spiegel kunnen laser graveren. Hieronder vindt u vele voorbeelden van eindproducten die zijn gesneden of.


Voor voorbeelden van gegraveerd hout klikt u hier. Deze map met benodigdheden voor glasgraveren is één van mijn. Glas graveren is een oude techniek om het glas te versieren.


De graveerset, die bestaat uit een handleiding, voorbeelden en een . Het lasergraveren of etsen van een gedenkteken behoort tot een van de vele. Bekijk meer voorbeelden van haarscherpe resultaten die mogelijk zijn met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts