donderdag 18 januari 2018

Luxaflex plisse

Zoekt u een oplossing voor lastige, vreemd gevormde ramen? Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar coatings . Vind luxaflex plisse op Marktplaats. Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven . Onze vakspecialisten denken met je mee en verzorgen opmeten en montage. Crisp, pleated fabrics in a range of colours and styles, including elegant patterns, and rich, appealing textured weaves. Elke Binnenhuisadviseur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van o. Voor de luxaflex plisse wordt gebruik gemaakt van speciaal gevouwen gaas.


Door het geplisseerde horgaas, de elegante vormgegeven treklijst en een zeer lage ondergeleider is de. Luxaflex Plissé Shades mm ingespannen met handgreep. Plissé Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren.


Je kunt kiezen uit vier transparanties. Van Wiefferen helpt graag om jouw interieur te beschermen tegen zonlicht en warmte. Zelfs voor ramen met ongebruikelijke vormen, zoals drie- of zeshoekige ramen.


Plisségordijnen Plisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ramen heeft. Duette en plissé shades zijn zacht, duurzaam en ontworpen voor gebruik bij bijzondere raamvormen. Duette shades hebben een unieke honingraatstructuur,. Grondige vervuiling kan je voorkomen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts