woensdag 31 januari 2018

Stylisten vtwonen

Dankzij onze vtwonen stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde worden de bewoners weer verliefd op hun huis. Onze vtwonen stylisten worden van niets blijer dan van stylen. Laat je inspireren door alle stylingideeën, make-overs en tips van onze stylisten.


Soms maken de vtwonen stylisten gewaagde keuzes. Denk jij tijdens het kijken van een aflevering van vtwonen op tv:. Dan geeft de stylist jou in een consult aan huis basisinterieuradvies bij jouw .

Mooie spullen, inspirerende plekken, reizen . Mét hulp van verhuisheld Sieg en vtwonen stylisten én zussen Ozanne en Guillemine. De liefde voor hun woning is bekoel omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen - stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en . De stylisten van vtwonen worden van niets blijer dan van stylen.


Hun liefde voor interieur en mooie producten komt sterk naar voren in . Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken. Samen met Kees Tol en de vtwonen stylisten laten we dit voorjaar bewoners.

VT Wonen is naast het tijdschrift nu ook wekelijks bij SBSte zien. Kees Tol presenteert het programma samen met het stylisten -team van het tijdschrift vtwonen. Op lichten de vtwonen stylisten de keuzes voor de metamorfoses op . In het tv programma vtwonen zelf aan de slag krijgen stellen een make-over met. De VT wonen collectie is er voor alle woonsferen. Elke week laat een team van vtwonen - stylisten bewoners weer verliefd worden op hun huis.


In de aflevering van zondagavond is te zien hoe stylist Marianne Luning in het interieurprogramma vtwonen de muren een unieke kleur roze . Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen . Een consult bij je thuis duurt uur. Als vtwonen stylist maakt Wendy voor het televisie programma Weer verliefd op je eigen huis elk seizoen weer een aantal bewoners heel erg blij met haar . Wilt u dat wij een uniek en onafhankelijk interieuradvies? Wij maken een prachtig en gezellig interieuradvies gevisualiseerd in een prachtige 3D tekening! Interior Design - VT Wonen Zelf aan de Slag.


Art Direction Brochure New Collection Deens. Viktor Brand presenteert op SBSvanaf september op de zondagavond tussen 18. Kom alles te weten over styling, kleurgebruik en de . Vanaf vanavond is het gloednieuwe seizoen van vtwonen zelf aan de slag te.


Leonie Mooren is een freelance interieurstylist en verzorgt styling en productie voor fotografie, tv en particuliere opdrachtgevers.

Ben jij een echte fan van vtwonen verbouwen of verhuizen? Lukt het de stylisten van vtwonen om dit huis een nieuwe look en feel te geven, zodat het gezin er . Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze . Vind je in iedere interieurstijl wel iets leuk, en is het resultaat dat je huis een ratjetoe van alles is? Je bent niet de enige, dat weten interieurstylisten maar al te.


In het nieuwe seizoen van vtwonen nemen Kees Tol en de stylisten elke week een huis onder handen van een stel met totaal verschillende . Apeldoorn compleet aangepakt door de stylisten van vtwonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts