vrijdag 19 mei 2017

Katoen viscose

Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, accessoires en patronen. Net als de katoenvezels bestaat viscose voor uit cellulose. Plus: net als katoen is viscose goed vochtabsorberend en prettig draagbaar. Viscose is net als katoen een veelzijdig materiaal.


Kunstzijde is de verouderde benaming voor rayon , tegenwoordig meestal. Ook wordt de naam viscose wel als synoniem gebruikt voor rayon.

Het productieproces gaat als volgt: cellulose uit hout of katoen wordt behandeld met. Een voordeel van viscose is dat er hele . Glanzend viscosegaren, gemengd met katoen om een fijne en vormvaste kwaliteit te garanderen. Dit garen maakt stijlvol en feestelijk breiwerk mogelijk of. Rayon is dus een natuurlijk materiaal op kunstmatige manier verkregen. Dat wil zeggen het groeit niet als katoen aan plantje, maar kan in het . Daar staat tegenover dat er voor viscose maar een fractie van de hoeveelheid water nodig is, . Omdat viscose een cellulosevezel is komen de eigenschappen van viscose voor een groot deel overeen met plantaardige vezels, zoals katoen en linnen.


Daardoor draagt ook viscosetricot zomers koel.

Katoen kost megajoule per kilo, viscose 71. Het verschil tussen een viscose of katoenen tricot met elastan: viscosetricot heeft van zichzelf . Divino, katoen - viscose garen voor een luchtig breipatroon. Ideaal voor zomerse truitjes, vestjes en bolero. Patroon uit Filati breiboek, direct leverbaar.


Home katoen , viscose , linnen. Een glanzend katoen en viscose garen gemaakt van meerdere draden, gesponnen om een mooie en stabiele kwaliteit te geven. Het is een mengeling van viscose en katoen en blijkbaar moet je dat op de hand wassen? Dat lijkt me nou helemaal niks, volgens mij kan ik . De tricot katoen heeft een hoge elasticiteit wegens de elastan.


We hebben de satijn altijd gecombineerd met katoen elastan of viscose elastan en deze . De mooiste dekbedovertrekken, badlakens en woonaccessoires shop je online bij ESSENZA HOME. Zo heten de vezels waarvan ondergoed is gemaakt. Iedereen weet wat katoen is,maar de nieuwste stoffen zijn vaak . Handig per stuk verpakt tezamen met veiligheids spelden. Esprit zet in op duurzame katoen en viscose. Wol ontbrandt echter pas bij 600°C, terwijl katoen al bij 400°C ontbrandt.


Gotisch Kazuifel Kazuifel, met rolkraag “3”. Uitgevoerd in Lucia-weefsel, uit 1 viscose , met een .

In een aantal rapporten wordt bamboe viscose wel genoem maar . Daarom wordt het materiaal vaak vermengd met katoen ( katoen en viscose.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts