woensdag 10 mei 2017

Ixxi ophangen

Instruction video on how to assemble your IXXI reproduction. This unique wall decoration is available online. Daarnaast kan je een IXXI middels punaises ophangen.


In de iedere Mono zit in het midden een klein gaatje, waardoor je de IXXI middels punaises op kan . Om je een nóg beter beeld te kunnen.

Kun je niet kiezen welke foto je wil uitvergroten, maar heb je geen plek voor een aantal canvassen? Sinds weken hangt hier een metershoge en brede Ixxi in de woonkeuken. Stap 3: Maak de hangstrip op maat en bevestig deze aan de wand waar jij je IXXI wilt ophangen.


Stap 4: Bevestig de wandkaarten aan de . Het ophangen was nog even een precies werkje, want je wilt wel dat het waterpas komt te . Je kunt een Ixxi ook gebruiken als roomdivider gebruiken door hem aan een rails te hangen. Je klikt alle plaatjes aan elkaar met .

De IXXI die al maanden hoog op mijn lijstje stond was nog wel even een puntje. David was in eerste instantie niet erg enthousiast en vond de . Met deze IXXI kun je alleen je favoriete detail of het hele kunstwerk ophangen ! De wanddecoratie bestaat uit een grote poster die verdeeld is in . Instagramfeed ophangen aan je muren. Of ga voor een fotocollage van de wereldreis die je maakte met je lief! De Rijksmuseum IXXI is een stilleven met bloemen in een vaas. Onze favorieten zijn de IXXI -rozen uit de collectie van het Natural History.


Je kunt je mooiste foto uitvergroot ophangen of je kiest een van de prachtige . Eenmaal besteld krijg je een prachtige box thuisgestuurd die je stap voor stap de weg wijst hoe je de IXXI moet ophangen. Misschien is een ixxi wel iets voor jou! Het in elkaar zetten van de ixxi is vrij simpel, net zoals het ophangen door de handige ophangstrip. Ik ben erg blij met het eindresultaat en wil de lieve mensen van ixxi heel erg bedanken voor het feit dat ik . Onze IXXI werd geleverd in een roze cadeauverpakking (love it!) en met alle bijbehorende bevestigingsmaterialen.


Een afbeelding uit de geweldige IXXI collectie kiezen was geen straf.

Ik zou deze ixxi ophangen naast mijn eettafel. Met IXXI kun je eenvoudig persoonlijke en flexibele wanddecoratie maken. De kaarten kun je naar eigen smaak ophangen en maken je . Geef een reactie, deel jouw reistips!


Reisfotografie Workshop Utrecht juni . Voor het ophangen van je collage kan je de handleiding gebruiken . Je wilt graag iets ophangen in huis, maar je vindt het zonde om een gaatje in de. IXXI gemakkelijk aan de wand kon bevestigen. Juist, een dubbele dosis Dark Force waarbij je iedere held afzonderlijk of gecombineerd kan ophangen.


Maak gebruik van de vele mogelijkheden en hang een . Door de unieke manier van ophangen is het mogelijk om zonder schade (dus geen spijkers nodig!) je IXXI op te hangen. Je gebruikt de Tesa strips en wanneer. Ixxi is een wanddecoratie bestaande uit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts