vrijdag 5 mei 2017

Hanglamp bloomingville

Bekijk stoere, trendy en exclusieve hanglampen voor boven eettafel, slaapkamer of woonkamer . Het snoer van deze lamp is zwart en de lampenkap is hoog . Bloomingville Hanglampen koop je eenvoudig online bij bol. De lamp is gemaakt van gewoven bamboe en heeft daardoor een warme en natuurlijk . Hang de lamp boven je eettafel en creëer een intieme sfeer tijdens het eten.

De lamp heeft een transparant lichtbruine kap van glas en is voorzien van bubbel reliëf. De goudkleurige lamp heeft een transparant kap van glas en is voorzien van bubbel reliëf. Wij zijn gek op planten en mooie lampen. Dan is deze lamp van bloomingville perfect passend.


De hanglamp is gemaakt van gevlochten strookjes bamboe. Zwart is een kleur die eigenlijk overal wel bij past en met alles te combineren is. Het is dan ook toepasselijk dat de Black . Let op: Dit betreft een showroommodel.

De lampen hangen aan een stevig strijkijzerkoord en . Op voorraad - Voor 22:bestel morgen in . Ideale hanglamp voor boven een aanrecht of de tafel. De lamp is uitgevoerd met twee beige metalen lampenkappen en heeft een totale . Verlichting is allesbepalend voor de sfeer in je huis, dus dan kun je maar beter voor een mooie lamp gaan. Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste. Een lang strijkijzersnoer, met aan het uiteinde fraaie houten ballen.


Deze hanglamp heeft door het materiaal en zijn vorm een zachte uitstraling. Het model is gebaseerd op visnetten die gebruikt worden in Thailand en Vietnam. Hierdoor past deze lamp perfect in . Door het strakke ontwerp en de chique gouden kleur past hij zowel in een modern interieur als in een . De retro look is terug van weg geweest!


Bekijk de mooiste hanglampen van riet, rotan of bamboe op Shopinstijl. Ben je opzoek naar meerdere lampen voor in huis en wil je dat deze met elkaar . Bekijk ons verrassende assortiment en bestel eenvoudig online. Hanglampen , wandlampen of staande lampen, By Zenz heeft een uitegbreide collectie verlichting die jouw huis de juiste uitstraling.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Filter verwijderen enzo luca Filter . Bekijk - ideeën over - bloomingville hanglamp op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. De glazen kap is bruin van kleur en is voorzien van verschillende patronen.


Deze pin is ontdekt door Katrien Cremers. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts