maandag 22 mei 2017

Lak voor parketvloer

Bij GAMMA vind je alles om deze klus zelf uit te voeren. In dit stappenplan lees je hoe je zelf. In deze video laten we je zien hoe je zelf je houten vloer afwerkt door deze in de lak te zetten.


Voor het beste resultaat moet je de vloer eerst helemaal kaal . Houten vloer schuren en lakken op een unieke werkwijze.

Dan is mijn advies om je parketvloer af te werken met lak. Welke lak kan ik het beste gebruiken voor het lakken van een houten vloer en is het nodig om de vloer te schuren? Het lakken van een houten vloer is de meest . Lak zorgt voor een sterke, filmvormende beschermlaag op uw parketvloer.


Ontzettend praktisch en onderhoudsarm, want het hout hoeft niet te verzadigen. Een parketvloer kan worden afgewerkt met een lak , waardoor deze een slijtvaste toplaag krijgt. Deze toplaag is min of meer ondoordringbaar, maar let op , .

Binnenkort moet ik voor een opdrachtgever een nog goed uitziende parketvloer een paar keer preventief over lakken , om te voorkomen dat die . We laten je in deze klusvideo zien hoe je deze op je vloer aanbrengt. Een met was behandelde parket of houten vloer bestaat vaak uit een. Tegenwoordig zijn er zijde-mat, mat, extreem matte lak varianten die . Bijvoorbeeld van parketlak naar vloerolie, of van was naar vloerolie, of van een hoogglanslak naar een matte lak.


De parketvloer dient wel geheel kaal . Wij zijn een gezin met jonge kinderen, en staan op het punt van verhuizen. Parketvloer in de wax, olie of lak ? Een goede opknapbeurt van je parketvloer laat je woning weer als nieuw ogen. Wil je graag je parketvloer laten schuren, oliën of lakken ? Op die manier kunt u lang profiteren van de unieke uitstraling van deze vloeren.


Afhankelijk of uw parketvloer met olie, wax of lak is afgewerkt . U kiest voor het behandelen met lak. Is stofvrij schuren van parket mogelijk? Wanneer wij uw parketvloer schuren, dan schuren wij altijd stofvrij.

Dat geldt trouwens ook voor een hagelnieuwe houtvloer of parket. Zo kan je een houtvloer lakken , beitsen, oliën, behandelen met was, behandelen met was. Net als een houten trap moet je ook parket dus op tijd renoveren. Hoe charmant een verduurde houtvloer er ook uit kan zien, zonder degelijke beschermlaag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts