vrijdag 12 mei 2017

Glasisolatie folie

Met isolerende raamfolie bespaar je energie en geld. Voordelen en nadelen van kozijnfolie en glasfolie. Energiebesparende folie : optimale glasisolatie.


Enkel glas isoleren met dubbel glas is het beste. Maar er zijn ook alternatieven die simpeler en soms bijna gratis zijn om je enkel glas te isoleren!

Lees hier hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Zowel in de winter als in de zomer heeft u er voordeel van. Het verhoogt de isolatiewaarde van enkelglas naar . Ik lees dat je vanaf komende woensdag bij de Aldi glasisolatie folie kunt kopen. Daar staat dit: Glasisolatie folie Vermindert warmteverlies en . Er zijn allerlei folies op de markt.


M Thinsulate zorgt ervoor dat het comfortabel binnen blijft, ongeacht wat er buiten gebeurd.

Niet voor niets dat Energie leverancier. Bespaar energie en geld met Tesa raamisolatie folie. Thermo cover isolatiefolie werkt als dubbelglas en is simpel te monteren. Ook de vervelende tocht waar je soms mee te maken hebt wanneer je vlak naast een raam zit zal minder worden door het isolerende folie.


Isolerende raamfolie van EnerSaver verhoogt de isolatiewaarde van enkel glas naar die van isolatieglas. En die van isolatieglas naar HR-glas. Hierdoor ontstaat een laagje isolerende stilstaande lucht tussen het raam en het folie. En hoewel de kou bij collega Jade dankzij haar tochtstrips inmiddels niet meer door elke kier naar binnen waait,. Door de thermische isolatie van de folie blijft.


Wij hebben thuis een veranda met dubbel glas (geen hoogrendementsglas) en waren aan het denken om hier isolerende raamfolie op te. Het assortiment van Sunproof bestaat onder andere uit veiligheidsfolie, welke er voor zorgt dat het raam verstevigd wordt en daardoor minder snel breekt. Je brengt het meegeleverde onzichtbare dubbelzijdige kleefband aan rond het kozijn, je knipt het folie ruim op maat en plakt het er tegenaan. Privacy folie of anti-inkijkfolie is ideaal voor bedrijven, ruimtes en woningen waar het niet gewenst is om naar binnen te kijken.


De folie wordt op het enkel glas of dubbelglas aan de binnenzijde aangebracht. U kunt driedubbel isolatieglas bij ons direct online bestellen.

Met de diverse soorten en samenstellingen kunt u zelf uw prijs bepalen. Wanneer u zonwerende folie van Nozon laat installeren op uw voertuig of. Deze laagjes hebben een isolerende functie.


Ook worden hele dunne laagjes folie aangebracht die bijvoorbeeld een zonwerende functie hebben. Ramen hebben een grote invloed op de warmteverliezen van de woning, omdat ze een hogere warmtedoorgang hebben dan geïsoleerde muren. Verkoop en montage glasisolatie in Groningen, Drenthe , Overijssel en de rest.


Daarnaast is het mogelijk om uw glas te isoleren doormiddel van folie , deze . De extra folie laag op dit glas zorgt er eveneens voor dat je huis perfect geïsoleerd is. Een thermische breuk ontstaat door temperatuurverschillen in het oppervlak van het glas. Wanneer er een temperatuurverschil ontstaat van meer dan 30° C, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts