dinsdag 23 mei 2017

Vt wonen badkamer

Badderen, douchen en tanden poetsen doe je allemaal in de badkamer. Een badkamer is dus onmisbaar in een huis. Maar hoe maak je van jouw badkamer. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Hoe klein of groot ook: de badkamer is een plek om te ontspannen.

Douchen, badderen en ontspannen wordt nog relaxter als je badkamer een hoog spa-gehalte heeft. Lang leve de vtwonen badkamermeubels ! Vanaf nu is vtwonen ook in de badkamer te vinden! Deze vtwonen badkamers zien er niet alleen hartstikke mooi uit, maar zijn ook voorzien. Sani-Dump en vtwonen : een logische match! Waar vtwonen dé one-stop-shop met leuke en inspirerende woonproducten is, zijn wij dé . Kom inspiratie op doen en kijk waar onze dealers zich bevinden.


Gezellig een bad nemen, douchen en tanden poetsen doe je allemaal in de badkamer.

Badkamer Neo is ingericht met VT wonen tegels. Hierdoor ontstaat een sanitaire ruimte met oog voor detail en een prettige uitstraling. De complete badkamer vtwonen bestaat uit de volgende producten: badkamermeubel sanibell met vtwonen bad shell powder white 100 . Hiermee ontstaat een warme en prettige uitstraling in deze badkamer. Ontdek bij ons de vtwonen baden collectie! Interieur styliste Elles: Door het toevoegen van VT wonen aan ons assortiment kunnen . Nu ook bij ons in de showroom, vtwonen in de badkamer.


Maak een afspraak of kom langs in onze showroom. Bij Douchezaak krijgt u deskundig advies. U wordt vanaf het ontwerp tot aan de levering van het sanitair geholpen.


De prachtige tegelcollecties van vtwonen moet je natuurlijk zelf zien en voelen. Je kunt dit bij ons doen in de showroom in Barneveld! Stel jouw douche samen naar eigen wens met producten van de beste . In ons assortiment mogen de bekende badkamertegels van vtwonen niet ontbreken.


Sinds kort zijn de tegels te bezichtigen . Hoefnagel helpt je daarbij met een complete badkamercollectie van vtwonen. Van bad en douche tot kraan, meubel en tegel.

De gelukkige winnaar is Henk de Kruijf. Met de nieuwe vtwonen baden collectie van Sani4all breng je eenvoudig een geheel eigentijdse sfeer aan in je badkamer. Na enkele keukens en badkamers in de buurt te hebben mogen maken, mochten we in Geleen ook voor deze badkamer een ontwerp maken. Voor het eerst in de vtwonen huiscollectie: muur- en vloertegels! De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer.


Ben en Sheila wonen aan het Vondelpark in Amsterdam. Niet voor niets is het favoriete plekje van Sheila de vensterbank .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts