donderdag 20 april 2017

Screenline glas

ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy. All Window plaatst ook screenline glas.


Bent u benieuwd naar onze producten vraag een gratis offerte aan op onze website. Zowel de elektrische als handmatige bediening voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Als u de zonwering sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte .

Het is uitermate geschikt voor zonwering of. De zonwering bevindt zich in de compleet afgesloten ruimte tussen . De dynamische zonregulerende isolatieglasproducten ontbreken niet in het Van Veen Glasspecials assortiment. De jaloezie wordt geplaatst in de ruimte tussen de twee glasplaten. Zonwering tussen glas is de ideale oplossing van zonwering voor uw draaikiepramen.


En zeker niet onbelangrijk, het past prachtig in het interieur . Dit innovatieve systeem van Pilkington is volledig . Wij zijn officieel dealer van Pilkington. Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas.

Wilt u graag zonwering tussen uw glas ? Andere problemen die ik de afgelopen jaren met Pilkington glas heb ervaren. In plaats van raamdekoratie aan de binnenzijde voor het raam te monteren, bestaat er de mogelijkheid om jalouzieën tussen het geïsoleerde glas te plaatsen. Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met zonwering en raamdecoratie. Screenline is een zonwering tussen glas van Pilkington Benelux en is . Een zonwering, beschermd door glas. In de spouw van dit glas zitten namelijk jaloezieën.


De toegepaste magneetoverbrenging garandeert de isolerende eigenschappen van het glas. De interne motor is in het bovenprofiel verwerkt en . VN KozijnTechniek is een officiele dealer van dit product. Title: LHV Glas U-size screenline , Author: LHV Glasgroothandel, Name: LHV Glas U-size screenline , Length: pages, Published: . Jaloezieën en zonwering tussen glas , stijlvol, praktisch en zeer duurzaam. Doordat vuil en wind geen vat meer hebben op uw . Het bewegen van het product tussen het glas heeft geen invloed . Met de zonwering gesloten, weert u de zon voordat deze de ruimte. Hierbij zit de binnenzonwering tússen het glas.


Ik blij dat ik de kunststof kozijnen. Er is nu een nieuw type ontwikkeld dat .

Deze oplossing is met name geschikt om de privacy in . En enorm bijkomend voordeel – nooit meer de jaloezieën . Tussen de glasdelen in de spouw worden jaloezieën gemonteerd die u zelf kunt bedienen. Jansma Burdaard biedt u de ultieme oplossing voor binnenzonwering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts