dinsdag 18 april 2017

Linnen bedsprei

Colorique Casablanca linnen bedsprei blauw. Linnen Spreien koop je eenvoudig online bij bol. De collectie spreien en kussens van Puur Linnen dragen bij aan de uiteindelijke sfeer van uw. We gebruiken eigen cookies en cookies van derden om de navigatie op onze website te analyseren en uw surfervaring en onze diensten te verbeteren.


Een bedsprei is specifiek voor op het bed. Bent u op zoek naar een sprei voor op uw bed?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! ML Fabrics - Stoffen Groothandel in linnen stoffen, linnen kussens, linnen. Dit sprei heeft zijn landelijke look te danken aan het stonewashed linnen , wat prachtig toont . Kenmerkende linnen look, maar zeer aangename touch.


Te gebruiken als bedsprei , maar ook als laken tijdens warme zomernachten, . Bedsprei RIAD La Redoute Interieurs. Voor heel veel bedspreien uit onze collectie kunnen we u stalen toesturen. Maat: 270x2cmKwaliteit: 1 linnen met katoen geborduurd.


Kleur: Leverbaar in alle kleuren van de kleurenkaart.

Gemaakt in Portugal van 1 linnen en voorgewassen voor extra zachtheid. Het wordt nog zachter naarmate je het vaker wast en het is . Ons assortiment comfortabele spreien en gewatteerde spreien van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Je kan kiezen uit allerlei kleuren, stijlen en materialen. Stonewashe grof geweven sprei van katoen en linnen. Een sprei , ook wel bedsprei genoem is ideaal om uw opgemaakte bed mee af te dekken.


Online collectie linnen bedspreien diverse populaire afmetingen en kleuren. De warme bedsprei straalt warmte en sfeer uit in uw slaapkamer en heeft . Beveiligde betaling en snelle levering. Een eenpersoonssprei van gewassen linnen met een dubbelgestikte naad rondom. Bij voorkeur in de droogtrommel drogen om het linnen. Altijd gratis verzending binnen Nederland!


Breien en haken is helemaal hot en ook de sprei heeft een comeback gemaakt. Ook verkrijgbaar in naturel en paars. Sprei TownCountry Jennifer Wit-1x 2cm. Sprei met Kussenslopen Off-White 260x250cm.


De Florida is gemaakt van honderd procent Egyptisch katoen en heeft een linnen band aan de randen. Het katoenen gedeelte van de sprei is wit en heeft een . HK Living bedspreiNieuw linnen beddensprei in de collectie van HKLiving.

De sprei is gemaakt van naturel gekleurd linnen. Gemaakt van 1 katoen en beschikbaar in één maat voegt de omkeerbare bedsprei net wat meer stijl toe aan de slaapkamer. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts