maandag 3 april 2017

Badkamer trends

Voor designers is de natuur een onuitputtelijke bron van inspiratie. Maar volgend jaar halen we het letterlijk in de badkamer. Wie dit jaar zijn droom van een nieuwe badkamer in vervulling wil laten gaan, mag echt van geluk spreken. Met een paar simpele aanpassingen kan jouw badkamer eruitzien als nieuw.


Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. Het afgelopen jaar zagen we verschillende trends voorbijkomen voor de badkamer.

Staat er een renovatie op de planning, of heb je gewoon zin om even weg te dromen over jouw ideale badkamer ? Bij Baderie inspireren we graag met de laatste stijlen, materialen en producten. We houden de internationale trends in interieur,. In de badkamer gebeurt een heleboel.


Technieken en materialen ontwikkelen zich, en mode beïnvloedt vormen en kleuren. Sommige trends blijven jarenlang aanhouden, maar ieder jaar komen er ook weer trends bij. De badkamer speelt een steeds belangrijker rol in onze woning.


Kan jouw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken?

Dit zijn de nieuwste trends op badkamergebied. Meubels kiezen voor je nieuwe badkamer is geen sinecure. Wij inspireren u graag, maar er gaat niets boven een persoonlijk advies.


Op zoek naar de nieuwe badkamertrends ? See what people are saying and join the conversation. Hier lees je alles over de visgraat tegel, zwarte accenten in de badkamer en veel . Betaalbare badkamers van budgetoplossingen tot luxe afwerkingen. Het assortiment evolueert steeds met de nieuwste trends op de markt.


Benieuwd naar alle badkamertrends door de jaren heen? Op basis van deze trends kun je enorm veel badkamer inspiratie opdoen. Wat je doet in de badkamer blijft hetzelfde, maar de stijl en sfeer kunnen het echt een ander gevoel geven. Zo kun je kranen een tint meegeven en breng je een . De moderne badkamer krijgt meer karakter met consequente geometrie en expressieve badkamerkranen.


Wat deze trend inhoudt, leest u hier. Een matte look is een trend die óók in de badkamer aan terrein wint. Om uit de trends het beste voor de eigen vier muren te kiezen, ook voor de badkamer – is eerst een overzicht benodigd.


Badkamerdromen komen uit bij HORNBACH! Druk aan het fantaseren over een nieuwe badkamer ?

Is jouw badkamer ook wel toe aan vernieuwing? We hebben de nieuwste badkamertrends voor je op een rijtje gezet. De laatste jaren is de algemene trend om . Steylaerts somt niet te missen trends op voor in de badkamer. Wil jij inspiratie op doen over de badkamer trends van volgend jaar? Jaarlijks vindt er in Bologna de Cersaie plaats.


Het is dé beurs waar de nieuwste producten en trends op . FACQ, de expert op het gebied van sanitair, biedt vernieuwende oplossingen afgestemd op eenieders levensstijl en op elk type badkamer. Tenzij er ook nog plek is voor een super-de-luxe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts