vrijdag 21 april 2017

Rubbol eps plus

Halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten. Overgronden en aflakken van geveltimmerwerk. Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, . Voor 21:bestel dezelfde werkdag . Deze verf is geschikt voor het schilderen van .

Dekkende halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten. LUCHTDROGENDE HALFGLANSLAK OP BASIS VAN EEN LOW SOLVENT. Rubbol EPS plus is een beits van Sikkens.


Deze oplosmiddelhoudende halfglanslak voor buiten is een overgrond en aflak voor buiten. Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel geleverd. Professionele kwaliteit halfglans schakelverf van Sikkens.


Grondlaag, tussenlaag en eindlaag in een. Deze halfglanzende verf is vooral geschikt voor geveltimmerwerk.

Vochtregulerende halfglanzende lak op basis van alkydhars. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Sikkens rubbol EPS plus vindt u bij De Grote Schuur! Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde . Luchtdrogende halfglanslak op basis van een low solvent alkydhars.


Buiten beits bestellen doe je bij de buitenbeitsshop! Halbglänzender Alkydharzlack, 3- Schicht-1-Topf-System, besonders gut für Fensterbeschichtungen geeignet. LET OP: Dit product is een mengverf. Om deze reden kan dit product na aanschaf niet geretourneerd worden. Bij lagere temperaturen door toevoeging . EPS Plus is geschikt voor overgronden en aflakken van geveltimmerwerk.


Een vocht-regulerende halfglanzende grond- en aflak voor binnen en buiten. Besonders gut für Fensterbeschichtungen geeignet. Webshop met vrijwel alle verfmerken van . Deze lak is geschikt voor vrijwel elke ondergron makkelijk . Ho jongens niet te snel door de bocht hier.


TS geeft aan dat er Tencotop op zat.

Peinture laque microporeuse garnissante, semi-brillante, à base de résines alkydes. Bekijk alle product informatie hier! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Te mengen op alle kleurenGeschikt voor het overgronden en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts