donderdag 13 april 2017

Hk living broodplank teak

Deze broodplank is een handige accessoire voor brood. Deze ronde broodplank is van het merk HKliving. De plank is gemaakt van teak hout en heeft een afmeting van 35xcm. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.

Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie. Controleer de spelling van je zoekterm. Schrijf de eerste review over dit product.


Vergelijk het ruime assortiment snijplanken in alle soorten, o. HKliving is een Nederlands woonlabel, dat meubelen en . Nu is de plank helemaal terug en dient de . Broodplank gemaakt van reclaimed teakhout.

Deze houten broodplank , gemaakt van gerecycled teak hout is naast functioneel ook erg leuk ter decoratie! Kwaliteit: teak hout Kleur: bruin Afmetingen:. Het gerecupereerde teakhout verleent de plank een natuurlijke, . HK Living broodplank rond groot teak. Robuust en handzaam om te gebruiken in de keuken. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor broodplanken aanbied.


HK - living broodplanken gerecycled teakhout (set van 3). Deze tafel bestaat uit een blad van nieuw teakhout , de poten bestaan uit schragen. Dit item kan niet alleen dienst doen als . Hier vind je de prachtige HK - Living broodplank collectie.


Gemaakt van hout en marmer, stevige kwaliteit en makkelijk schoon te houden. De teak houten broodplank beschikt over richels waardoor de plank niet . De snijplanken zijn gemaakt van gerecycled teak hout met een lederen band. Mooi als decoratie in huis met een paar vazen en waxinelichtjes erop of juist heel functioneel, door de broodplank.


Hele mooi ronde plank van gerecycled teak. De broodplanken zijn niet alleen praktisch voor het serveren van een lekker.

Een Hk Living Bank Bruin Teak Hout Teak van Hkliving koop je hier voor de beste. HK living Hanglamp glazen bal smokey grey. Hk living factory m - hanglamp - zwart dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour.


Te koop: zo goed als nieuwe houten plank van hk living.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts