dinsdag 11 april 2017

Pollengaas

Outletverkoop vanaf € 1per str. Het enige pollengaas met een medisch certificaat. Van NL-marktleider in outdoorstoffen.


Een aantal soorten horren kan worden voorzien van pollenwerend gaas, ook wel pollengaas genoemd. Profiteer van scherpe prijzen op Horrentotaalshop. Wij leveren raamhorren en deurhorren met pollengaas.


Een hor met pollengaas : ideaal voor hooikoortspatiënten. Horren zijn natuurlijk ideaal om insecten buiten te houden, maar tegenwoordig zijn er . Moest nog wel even melden dat het Poll-Tex het enige pollengaas is dat werkelijk een medisch certificaat heeft. Hooikoorts Hooikoorts is één van de meest voorkomende allergieën. Naast het tegen houden van pollen is . Deze horren zijn geschikt tegen pollen vanwege het extra fijne pollengaas.


Met de speciale afwerklaag op het gaasdoek blijft het mogelijk om uw huis koel te . Maand geleden pollengaas gekocht bij Esvo. Na zoveel jaar eindelijk met een open raam kunnen slapen. Insecten in huis zijn uitermate vervelend. Met horren voor ramen en deuren is dat probleem echter grotendeels opgelost. Door het gebruik van een hoogwaardig pollengaas wordt met succes het in de woning binnendringen van ongewenste pollen en stuifmeel verhinderd.


Het anti pollengaas van Howitec Netting is gemaakt van licht en transparant materiaal dat uitermate geschikt is voor het tegenhouden van de pollen. Dit type gaas is sterk aan te bevelen bij onder andere stof en gras allergieën. Het Polltec pollengaas is gekenmerkt door het ECARF-certificaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts