donderdag 13 april 2017

Foto kaars

Super leuk om te doen met je kindje, zelf kaars bedrukken is nog helemaal niet zo moeilijk als je denkt, binnen no-time heb je een foto op kaars. Met een kaars en een föhn maak jij het LEUKSTE cadeau voor. Wil jij ook een heel apart kado maken? Dat kan met deze mooie kaars foto techniek!


Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor iemand? Een kaars met foto is een uniek cadeau voor een .

Wij kunnen een kaars met uw foto of tekst bedrukken. Het kan een foto of uitnodiging zijn van uw trouwfeest, een geboorte of een herinnering aan . Laat de leukste kaarsen bedrukken met eigen foto en tekst! Voor iedere gelegenheid een unieke foto kaars. Foto en tekst op een kaars voor iedere gelegenheid.


Een aandenken aan ieman als geschenk, voor een huwelijk,. Deze leuke DIY voor persoonlijke kaarsen met een eigen tekst of afbeelding is het tweede project om de donkere najaarsdagen extra sfeer te . Download prachtige gratis afbeeldingen over Kaars.

Foto of tekst op een tissue printen, uitknippen laagjes losmaken, op de kaars leggen bakpapier erop leggen en net zolang föhnen tot de kaars iets smelt dan zit . Er is onwijs veel mogelijk, heel erg . Wil je eens echt een ándere afdruk van je foto ? Vervolgens knip je de afdruk zo precies mogelijk uit en bevestig je de foto afdruk in het midden van de kaars en wikkel je er bakpapier rondom. Kaarsen bedrukken is onze specialiteit! Foto op een kaars maken Wat een leuke reacties op mijn vorige blog, dat smaakt naar meer ;-) Vandaag laat ik jullie zien hoe ik de kaars. Wil een handige Crea Bea mij in Jip en Janneke taal uitleggen hoe ik zelf een foto of afbeelding op een kaars kan maken. Dan bent u bij fotokaars aan het juiste adres.


U kunt één of meerdere persoonlijke kaarsen laten maken. Het volgende idee is echt super leuk om te maken! Het enige wat je nodig hebt voor dit cadeau is een mooie foto , . Het is onwijs makkelijk, uniek en goedkoop!


Mooie bedrukte Kaars met eigen naam tekst foto design. Geheel naar uw wens aan te passen in ons ontwerpprogramma. Stap 5: Haal voorzichtig het bakpapier van de kaars af.


De tweede foto is goed voorbeeld waarbij ik geen minuten rust pauze heb genomen . Wij hebben 1gratis bronnen voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts