donderdag 13 oktober 2016

Urban design meubels

Wij maken urban design : Scandinavische design meubels met aandacht voor het stadse leven. Het beste voorbeeld zijn onze multifunctionele meubels : de . De meubels uit de serie Urban zijn ontzettend stoer door de combinatie van zwart gepoedercoat . Urban Sofa levert banken van Europese topkwaliteit rechtstreeks uit de fabriek. Het assortiment van Urban Favourites bestaat uit bijzondere meubelen met praktische kenmerken.


Urban Interiors is een jong Nederlands label dat binnen aanzienlijke tijd is uitgegroeid tot een volwaardig lampenmerk in.

Vintage Meubels - TV Meubel Urban Two 1Light Brown € 2900. Welkom bij Camerich, uw trendy meubelzaak aan het antwerpse zuid. Ben jij ook helemaal weg van Scandinavisch design ? Design meubelen aan scherpe prijzen. Emu Urban Armchair tuinstoel rood € 168. De Urban is een unieke moderne boekenkast van Claudio Bellini voor Casamania!


Door het L-vormige design is, kan u op oneindig veel verschillende. Uit liefde voor kwaliteit vintage meubels en design is Urban Modern tot stand gekomen.

In de winkel vind je een mix van Mid-century, Contemporary, Dutch . De woontrend urban living blijft populair! Een mix aan stoere industriële meubels , vintage accessoires en een touch of green. Onze eigen designafdeling ontwerpt en ontwikkelt onder leiding van Ira Ness. Omdat UrbanSofa ieder zitmeubel helemaal zelf produceert staan wij volledig achter de kwaliteit van onze banken.


Smart cities en duurzaam urban design smart city. Moderne design meubels , slaapbanken, lounge banken: Urban Living. De Urban bank van vtwonen kenmerkt zich door haar nonchalante look. De look van de bank maakt hem geschikt voor ieder interieur, zowel voor een klassiek . Dit is de officiële website van Urban Residences.


Ervaar ruimte en luxe op een toplocatie. Directe reserveringen zijn gegarandeerd de beste prijs. Bij Giga Meubel vind je een groot assortiment aan lifestyle, industriële en new vintage meubelen tegen betaalbare prijzen. Shop de Urban Jungle woontrend en laat je inspireren! Mijn jeugdtekeningen zijn schetsjes van huizen en meubels.


Jong Belgisch talent in textielontwerp, meubelontwerp en mode belegert dit . Van keramische wastafels, diverse meubels , ruime douchecabines en kwaliteits kranen tot vele accessoires.

Tiger levert betaalbaar badkamer design voor . De Arabella van Giorgetti is een creatie van de Italiaanse designer. Op de veiling van deze week: KLM half size vliegtuigtrolley - trolley bar met snijplank . De Urban boekenkast is een echte design boekenkast van het Italiaanse merk. Bellini, wat deze Urban tot een echt Italiaans design meubelstuk maakt.


DTP-Import ( design trading products) is de exclusieve distributeur van de. Met meubels , woonspullen en een eigen woonstijl kom je al een heel eind. Met de mooiste design meubels en accessoires creëer je rust en geef je uiting aan . Sale bij design meubelzaak Novalis-O uit Oisterwijk, de interieur specialist.


Kijkt u eens rond op deze SALE-afdeling met verschillende designmeubels. Moooi design meubelen by Van der Donk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts