dinsdag 11 oktober 2016

Sikkens eps plus

Halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten. Overgronden en aflakken van geveltimmerwerk. Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, . Voor 21:bestel dezelfde werkdag . Deze verf is geschikt voor het schilderen van .

Dekkende halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten. Rubbol EPS plus is een beits van Sikkens. RUBBOL EPS plus is gebaseerd op de zogenaamde Low Solvent Alkyd . Deze oplosmiddelhoudende halfglanslak voor buiten is een overgrond en aflak voor buiten. Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel geleverd.


Deze halfglanzende verf is vooral geschikt voor geveltimmerwerk. Vochtregulerende halfglanzende lak op basis van alkydhars. Professionele kwaliteit halfglans schakelverf van Sikkens.

Grondlaag, tussenlaag en eindlaag in een. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Luchtdrogende halfglanslak voor hout, metaal , solventgedragen, buiten, kleuren op de . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Sikkens rubbol EPS plus vindt u bij De Grote Schuur! Buiten beits bestellen doe je bij de buitenbeitsshop!


EPS Plus is geschikt voor overgronden en aflakken van geveltimmerwerk. Een vocht-regulerende halfglanzende grond- en aflak voor binnen en buiten. Zo niet dan ben je zo wie zo verkeerd bezig geweest. Webshop met vrijwel alle verfmerken van nederland.


Deze lak is geschikt voor vrijwel elke ondergron makkelijk . Peinture laque microporeuse garnissante, semi-brillante, à base de résines alkydes. Verf waar professionals voor zouden kiezen? De verf is van een hoogwaardige kwaliteit. Hoogglanslak op basis van gesiliconiseerde . Gemakkelijk verstrijkbaar (enigzins structuurviskeus).


Halbglänzender Alkydharzlack, Eintopf-System für innen und außen.

Besonders gut für Fensterbeschichtungen geeignet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts