dinsdag 11 oktober 2016

Sikkens cetol tgx

Hoogglanzende, transparante lak, zeer lange levensduur voor buiten. Zeer duurzame, transparante hoogglanzende afwerking voor hout buiten op basis van. Voordelig bestellen bij Verf-voordeel. Deze lak is transparant en hoogglanzend.


De beits is duurzaam en gemaakt op basis van alkydhars.

Het zorgt voor een duurzame afwerking van hout dat zich . Bestel al je specialistische producten op Onlineverf. Perfect voor het transparant afwerken van uw . Transparante, hoogglanzende lak voor buiten. Met een verwachte levensduur van 6-jaar het ideale product. Sikkens Cetol tgx gloss 1L vind je bij Verfonline-XL. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel.


Voor 23:uur bestel morgen in huis.

Controleer de spelling van je zoekterm. Door de toepassing van een Cetol TGX gloss verfsysteem zal de rijkdom van het hout voor een langere periode. Groots assortiment Buiten synthetisch. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Uitstekend duurzame, transparante hoogglans aflak.


Kleur: nader te bepalen kleur uit de . Het afschilderen van maatvaste houten constructies zoals . Waarmee kan ik bovenstaande lak iets mee verdunnen . Cetol Novatech, met Cetol TGL plus, Cetol TGL Satin of Cetol TGX gloss. Reacties zijn gesloten, maar je kan een trackback achterlaten: Trackback URL. Koop honderden verfproducten direct online in de webshop van Verfze. Van Acrylverf tot muurfverf en van kasten tot afdekfolie.


Een product met een levens- duursverwachting van 6-jaar! Bekijk alle product informatie hier! Onderhoud van schilderwerk uitgevoerd met Cetol TGX gloss. Basis Oplosmiddelhoudend Glansgraad Hoogglans Verpakking L.

Verf waar professionals voor zouden kiezen? De verf is van een hoogwaardige kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts