vrijdag 7 oktober 2016

Hk living lockerkast

Deze lockerkast is van het merk HKLiving. Deze wandkast met kluiskast look is gemaakt van massief mangohout in de kleur wit. Locker kast wit HK - living , de stoere locker-uitstraling, gecombineerd met het warme effect van hout!


Lockerkast Hout Wit deurs HK Living koopt u bij LiL. Stoere lockerkast van HK Living in de kleur Wit.

Bekijk alle HK Living kasten in onze webshop. Deze prachtige grijze locker kast van HKliving mag absoluut gezien worden! Deze stevige kast is gemaakt van mangohout en de deuren zijn gemaakt van . De handgrepen zijn gemaakt van groen geverfd metaal. De stoere houten kasten zien we terug in woonkamers en keukens maar ook in kinderkamers en de gang zijn dit ideale kasten.


Handig als opbergkast en geeft een stoere uitstraling aan uw kamer. Label1heeft een uitgebreid assortiment van het merk HK Living.

Gratis verzending en persoonlijke service. HK - Living lockerkast van hout uitgevoerd in industrieel groen met vintage afwerking. De locker is gemaakt van mango hout, de deuren van geperst hout. Lockers worden vaak gemaakt van metaal, de Locker kast van HKliving doet het echter net . De nieuwste collectie van HKliving shop je bij Giga Meubel en bestaat uit een selectie eigentijdse en originele woonaccessoires, sierkussens, vloerkleden, . Kies uit verschillende HK Living Kasten op KIESKEURIG.


De kast is gemaakt van mango hout, de deuren van geperst houten, en de handgrepen zijn van metaal. Dit is de HKliving Industrial locker kast. Industriële items voegen sfeer en karakter toe aan een kamer, de Industrial. Wat een leuke locker kast is dit van HK - living ! Gebaseerd op de oude legerkasten, maar deze is van hout.


Met drie schappen en ook nog mooie details aan de . Iedereen kent nog wel de ouderwetse metalen lockerkasten van vroeger. Nu heeft HKliving ze in een nieuw jasje gestoken. Global living met de meubels en woonaccessoires van HKliving.

Een Nederlands merk met originele, pure en eigentijdse designs. Stoer tv-meubel Locker van HKLiving lijkt, zoals de naam het al zegt, op een lockerkast. Deze HKLiving kast is gemaakt van mangohout en grijs geverfd. Vanaf €betalen wij je verzendkosten! Gelukkig hebben wij een hartstikke leuk assortiment!


Een stoere lockerkast of een bohemien stellingkast: met de HKliving kasten is . Deze stoere lockerkast van HK Living is gemaakt van mangohout en heeft handige legplanken. Op zoek naar een leuke industriële kast? HK living houten lockerkast deurs in het grijs. De HKliving Opbergkist Wielen is een stoere en stijlvolle bijzettafel, maar is ook ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoe sjaals en handschoenen. De Locker kast van HKliving is gemaakt van mangohout en heeft metalen grepen.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts