maandag 10 oktober 2016

Sigma primer s2u

Oplosmiddelhoudende grondverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Al vanaf temperaturen vanaf 0°C te verwerken. Wit en via de mengmachine vele kleuren uit de diverse waaiers. Verftypes op basis van alkydharsen kunnen vergelen.


Dit gebeurt vooral bij afwezigheid van . Voordelige primer te koop bij Koopverfonline.

Sigma primer voordelig kopen is zo gedaan. Zeer goede dekking, en erg weervast. Sigma s2u primer gemakkelijk, veilig en snel online bestellen bij Goedkoopverven.


U kunt dit product al bij temperaturen vanaf 0°C . Bestel NU en ontvang tot korting op de adviesprijzen van Sigma ! Luchtdrogende grondlakverf voor buiten op basis van polyurethan- alkydhars. Het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Deze zijdeglans verf werkt als primer en tussenlaag en is toe te passen bij temperaturen .

Deze grondverf is ideaal voor werkzaamheden buiten, en dan voornamelijk om geveltimmerwerk te . De producten van Sigma Coatings zijn o. Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis. De topper uit het binnen assortiment van Sigma ! Je ziet het regelmatig rond de deurklink: vuile, beschadigde en soms helemaal weggesleten lak. Sigma S2u primer 1L vind je bij Verfonline-XL. Trimetal Permaline Primer Prestige (of liter). Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel.


Of het een zomer- of wintermaand is, dat maakt. Opmerkelijk is dat dit product in zijdeglans wordt geleverd. Voor een primer is dat een bijzonder hoge glansgraad. In de tweede plaats zorgt de S2U -formule . Kan bij een juiste voorbehandeling . Extreem duurzame oplosmiddelhoudende grondlakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.


Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud . De S2U Allure van Sigma is een topproduct in het segment buitenlakken. Binnen deze serie vallen een hoogglans, een zijdeglans en een primer. Deze hoogwaardige grondverf hecht niet alleen perfect op hout, maar scoort ook zeer goed op vullend vermogen, dekking en .

Sigma s2u nova gloss wit hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen. Watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan- acrylaat en hybride technologie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts