woensdag 29 juni 2016

Bootlak kleuren

DD Lak is een 2-componenten bootlak van uitzonderlijk goede kwaliteit. Het is hoogwaardig en erg gebruiksvriendelijk. Bij PaintDiscount ook een ruim aanbod aan Epifanes!


Lang glansbehoud en zeer goede buiten duurzaam. Zeer hoogglanzende, ééncomponent klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten.

Verfschilderen is een webwinkel die voorziet in het leveren van verven en benodigdheden voor het onderhoud van uw boot. Inclusief advies voor de verwerking. Met de uitgifte van dit Productinformatieblad zijn voorgaande uitgaven vervallen. De bootlak is te verkrijgen in verschillende soorten: mat, glanzen wit, transparant en in verschillende kleuren. Lange aanzettijd en optimaal vloeiend vermogen, hoge.


International jachtlakken in de kleuren van SUPER GLOSS HS bestel je online op kleurenwaaier. Optimaal vloeiend vermogen, hoge dek-.

Een jachtlak is vaak in veel verschillende kleuren beschikbaar. Het aanbod in bootlak kleuren voor dek, romp, striping en antifouling kan . De Golden Wave wordt per liter aangeboden, de Bottom coat per liter en de Navylux botenlak per liter. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Geschikt voor gebruik boven de waterlijn.


Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en . De producten van Moldipaints-Dokkum. Dokkum en omstreken, voor al uw verf artikelen. Epifanes is een begrip onder de klussende watersporters.


Welke kleur u ook wilt hebben, Nicolaas Verf maakt het voor u in onze eigen kleurmakerij. Of het nou gaat om muurverf, radiatorverf, bootlak of autolak. Nelf Hydrant Bootlak Classic is een transparante afwerking welke uitermate geschikt is voor het blank afwerken van vrijwel elke houtsoort.


Hoge dek- en kleur - kracht, lang kleur – en . Hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent jacht. Hoogwaardige, eersteklas hoogglans aflak leverbaar in een range van kleuren.

Flaneren op de Amsterdamse grachten met een boot die strak in de lak op het water vaart? Engels Verfspeciaalzaken heeft vele soorten en kleuren bootlak. De fascinatie voor kleuren is bij Sikkens al sinds het ontstaan aanwezig. Het resultaat van deze passie zijn de vele verschillende kleurencollecties. Waarschijnlijk het beste product op de bootmarkt van dit moment.


En natuurlijk verkrijgbaar bij Verfmenger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts