woensdag 29 juni 2016

Plissegordijnen zelf op maat maken

Heb je een gordijn door KARWEI op maat laten maken ? Heeft uw plisségordijn niet de juiste maat dan kunt u deze inkorten. We laten je in deze klusvideo zien hoe je je plisségordijn inkort en ophangt. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je jouw plisségordijn in de breedte of hoogte inkort. Schuif de stof naar de andere kant om de andere zijde op maat te snijden.


Laat je raamdecoratie op maat maken.

In deze video legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je jouw plisségordijn in de breedte of hoogte inkort. Plisségordijnen opmeten, inkorten en ophangen? Wij maken je plisségordijnen graag voor je op maat. Breed aanbod plisségordijnen op maat.


Zo kun je zelf bepalen welk deel van het raam je afschermt. Stel zelf je raamdecoratie samen en bepaal zelf de stof, kleur en maat en bestel meteen. Dan kunt u gebruik maken van onze meetverzekering.


Plissegordijnen op maat gemaakt - uitgebreide kleurencollectie - standaard of vrijhangend plisse.

Bij het zelf meten, bestellen en monteren helpen wij u uiteraard. Soms passen je nieuwe gordijnen nét niet en moet je ze inkorten. Zo hoef je zelf niet meer je raamdecoratie op maat te maken en weet je . Omdat wij al onze Plissé Gordijnen op maat speciaal voor u maken , kunt u de Plissé Gordijnen geheel zelf samenstellen.


Met de plissés bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van uw privacy. Laat uw plisségordijnen dan op maat maken. Zodoende heeft u geen omkijken naar het zelf op maat maken van een plisségordijn en weet u zeker dat u de juiste . Daardoor kan je de mate van privacy eenvoudig zelf bepalen.


Hierdoor bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval. Bij ons vind je zowel plisségordijnen op maat als standaardmaten plisségordijnen. Timpweg Raamdecoratie en laat ze op maat maken.


Zo kunt u zelf bepalen welk gedeelte van het raam u bedekt en hoeveel licht u doorlaat. U hoeft geen ervaren klusser te zijn om uw eigen plissé (s) op te hangen. Laat het product op maat maken , zodat het precies past bij de afmetingen van uw raam.


Uiteraard zijn de producten tot op zekere hoogte zelf op maat te maken. Het aanbod kleuren en mogelijkheden ligt lager dan bij de maatwerkcollectie, maar de . Plisse kan je ook in standaardafmetingen kopen en dan evt zelf nog ietsje inkorten.

Plissés en plissé -vouwgordijnen: Raadgever voor plissés, plissés monteren,. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Je kunt ook kiezen voor plissegordijnen of horizontale jaloezieenom zelf de hoeveelheid licht te . U bepaalt zelf de lichtinval in uw woning met stijlvolle plissé rolgordijnen. Bij Kroezon is het ook mogelijk om een plissé op maat te laten maken door onze . Plissé gordijnen voordelig op maat gemaakt - brede collectie - standaard of.


Onze plissegordijnen op maat zijn gemakkelijk zelf te monteren, maar u kunt dit ook . Je kunt onze diverse soorten gordijnen en raamdecoratie meteen ophangen, zodat je direct resultaat ziet. Ook als je jouw eigen gordijnen wilt maken , kun je bij . Het gespannen plisségordijn is eenvoudig zelf op maat te maken , bekijk hiervoor de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts