vrijdag 3 juni 2016

Zip screen

Een ritsscreen is een uniek systeem waarbij het screen doek over de gehele hoogte geritst wordt in de screen geleiders. De voordeligste webshop voor alle types windvaste ritsscreens en standaard screens. Snelle levertijden en gratis bezorgen door geheel Nederland! Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider.


Een ritsscreen (of ZIP screen of windvast screen) is volledig windvast, insectenwerend en lichtafsluitend. Bij een ritsscreen zit het doek niet los in de .

Zipscreen is de windvaste zonwering voor uw woning of uw bedrijf. Leverbaar tot 600cm breed of 600cm hoog met afstandbediening en in ralkleur naar keuze. Een zipscreen , ook wel genoemd een ritsscreen, is een windvaste verticale zonwering dat met een uniek ritssysteem vastzit in de geleiders. Na de kleur en kastselectie in stap selecteert u in stap de gewenste montage en afmeting van uw nieuwe zipscreen.


Het windvaste screen heeft een verzonken geleider met een ritssluiting die een mooi, strak en ideaal screen maakt. Het is windbestendig en kaatst grote . Wij zijn de Europese grondlegger van het ZIP systeem en wij hebben al meer dan jaar ervaring met de verwerking van het originele ZIP systeem. Nu online bestellen, de windvaste zipscreen 1van Nederlandse fabrikant Rainbow.

Bestel nu uw zipscreen op elke gewenste maat vanaf € 76- op onze uitgebreide webshop. Bereken online uw prijs door de maten in te vullen. ZB Screen ZIP windvast op maat kopen vanaf € 1500.


Goedkoopste screens van Nederland online kopen. QUALITY ZIP VERDUISTEREND is een speciaal type screen waarbij de geleiding van het doek via een ritssysteem in de geleider zit en verduisterend is. The ZIP SCREEN is a unique screen system. With its sophisticated technical design, it creates a modern touch to administrative buildings and family homes.


Het grote verschil met standaard screens: De stof van een zipSCREEN. Naast het standaard screen heeft Roma ook een windvast screen in het programma. Ons zipscreen van textiel, de heroal VS Z, is een multifunctionele bescherming tegen hitte, inkijk en verblinding. Naargelang van het zipscreen kunt u een . Een Allround zipscreen beperkt binnenkomend zonlicht en behoudt uitzicht naar buiten.


Het doek is over de volle hoogte gefixeerd aan de zijgeleiding. Dit scherm is de perfecte oplossing voor situaties waar ruimte ontbreekt. Met verduisteringsdoek is de ZIP - screen zeker erg goed toe te passen voor . De Zip screen is een bijzonder type screen waarbij aan de zijkanten een geleidingssysteem met rits zit.


Dit maakt deze screen in elke stand windva.

Square 1ZIP screen : het meest verkochte model met ritsen. Screen met ritsen, voor optimale lichtwering en extra windvastheid. Een relatief nieuw systeem in het screen -spectrum dat zeer snel terrein aan het winnen is.


Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast en kan . Dankzij diverse slimme innovaties van de Duitse marktleider in screens onderscheid het Roma zipscreen op alle fronten van de concurrentie. Zip - screens kunnen integreren volledig in een veranda of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts