dinsdag 14 juni 2016

Rolgordijn grijs

Goedkope verduisterende en duo rolgordijnen , o. Het gordijn van 210cm breed en 190cm hoog is gemaakt van synthetisch textiel. Ook verduisterend rolgordijn en zonwerende rolgordijnen. Groot aanbod in rolgordijnen op JYSK.


Ontdek onze duo rolgordijnen op JYSK. Het rolgordijn is niet alleen praktisch in gebruik, maar draagt ook bij .

Dit dessin rolgordijn is naast decoratief ook functioneel. De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze. Rolgordijnen voor iedere ruimte in huis. Duo rolgordijnen zijn zeer trendy op het moment!


Door de vele kleuren en printen passen de rolgordijnen van Decomode in ieder interieur, voor elke kamer van jouw huis. Tot wel goedkoper dan in de winkel! NL heeft een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope rolgordijnen.


Grijze rolgordijnen van klassiek tot industriel.

Grijze duo rolgordijnen van INHUIS en Luxaflex. Met transparante banen en dichtgeweven banen voor het gemakkelijk reguleren van het invallend licht. Dit verduisterend rolgordijn van Decosol past in elke ruimte, maar is vooral ideaal voor. Dit grijze gordijn bestaat uit 1 polyester en meet 120x1cm.


Wat een plaatje zal dit zijn in het kamertje. Vind duo rolgordijn grijs op Marktplaats. Dit rolgordijn is naast decoratief ook functioneel.


Decosol rolgordijnen zijn erg decoratief en geschikt voor vrijwel elke ruimte. Kies de kleur die bij jouw interieur past om je eigen look te creëren. De totale breedte inclusief bevestigingen is 1cm. Het polyester gordijn beschikt over een . Niet geschikt voor vochtige ruimtes. De bediening wordt in de kleur metaal geleverd.


Het montageprofiel wordt in de kleur . Deze rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor ramen zonder kozijnen. De stof van de Decosol dakraamcassette is ingesloten in. Een verduisterend rolgordijn voor elk VELUX dakraam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts