woensdag 15 juni 2016

Matte parketlak

Gemakkelijk, ruikt aangenaam, sneldrogend en . Parketlak componenten beschermt uw parketvloer optimaal. Nieuw: Ultra matte componenten parketlak. De KARWEI parketlak mat kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren en houten vloeren.


Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket. Gebruik parketlak op waterbasis voor het.

Voor harde houtsoorten en intensieve belasting. De parketlak geeft een mooie matte uitstraling en is zeer kras- en slijtvast. De matte vloerlak is een sneldrogende, . Sneldrogende watergedragen zijdeglanzende of matte parketlak op urethaanbasis. Als watergedragen zijdeglanzende of matte afwerking van . Mooie en makkelijk op te brengen matte parketlak. Op waterbasis, zonder oplosmiddelen.


De verhouding van lak en harder is 10:1. Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is .

Glitsa parketlak is al vele tientallen jaren bekend. Trae Lyx parketlak wordt door zowel de professionele verwerker als de. Naast glimmende lak vindt u bij ons ook matte lak en extreem matte lak. Blue Dolphin Eco Wood 2K extra Mat. Een matte , waterafdunbare parketlak op basis van polyurethaan, met een goede vulling en vloeiïng.


Moose Topp matte vloerlak is zeer geschikt voor houten vloeren. Ook voor meubels (tafels) als kleurloze waterafstotende en slijtvaste afwerking. Glitsa acryl parketlak is een kleurloze slijtvaste en krasvaste parketlak voor. Of u nu een glans parketlak wil, een matte parketlak een extra matte parketlak of onzichtbare lak de parketlak van Bona is altijd een goede keus! De keuze die u dan maakt mbt parketlak is even belangrijk als de keuze die u. Trae Lyx Naturel Extreme is een extra matte blanke componenten lak voor . Vocht- en vuilafweren vloeit regelmatig uit en heeft een extra goede . Het is een polyurethaan parketlak gebaseerd op waterbasis.


Loba WS 2K Duo is verkrijgbaar in de afwerkingen: mat , halfmat en extra mat. Waterverdunbare, matte parket- en meubellak. Hoogwaardige lak op basis van urethaan-acrylaathars met een grote.


Vloerlak en Trapverf is een zeer duurzame slijt en krasvaste aflak geschikt voor trappen en vloeren. Toepassingen: Matte transparante lak voor binnen.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Polyfloor is een ultra matte , slijtvaste parketlak die er voor zorgt dat de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Matte parketlak voor de optimale bescherming van je parketvloer.


Ecotec Pro Aqua mat parketlak kleur. Een zeer slijtvaste, waterverdunbare matte lak voor het behandelen van houten oppervlakken in de woning .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts