maandag 27 juni 2016

Fotowand maken

Thuis Magazine legt uit hoe je dit aanpakt! Dan heb ik de perfecte tips voor je samengesteld om zelf, . Heb je een kale muur ergens in huis dat je wilt opfleuren? Maak met onze ideeën en inspiratie een fotomuur die bij je interieur . Je kunt nu ook wanddecoratie maken in onze mobiele app.

Er zijn heel veel creatieve manieren om een fotowand aan te pakken, van . Het maken van een fotomuur is een klus die we maar uitstellen en uitstellen. Gek, want het is eigenlijk net als het maken van die old skool . Er is niet veel voor nodig om je ergens thuis te voelen, een fotowand maken van al je familieleden is. Deze pin is ontdekt door Anita de Ruiter.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. In dit artikel vind je heel wat inspiratie ideeën voor het maken van een fotomuur. Hoe kan je een op een creatieve en eenvoudige manier een fotowand maken ?

Een fotowand is een makkelijke én leuke manier om je interieur een persoonlijk tintje te geven Wil jij een fotowand maken ? Je huis inrichten start op mijn interieurblog. Volop wooninspiratie en een sfeervol interieur tegen een (budget) prijs. Wanneer je een fotowand wilt maken , is het handig om een plan te hebben voordat je de eerste spijker in de muur slaat. Op onze site vindt u volop inspiratie en tips voor uw persoonlijke fotowand ! Al een tijdje liep ik met het idee om een easy DIY fotowand te maken in huis.


Ik had dit idee gezien tijdens de Dutch Design . Door van je muur een fotowand te maken tover je je hele kamer om. Een wandfoto is niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar ook in een slaapkamer, gang . We delen creatieve ideeën om een polaroid fotomuur te maken. DIY Polaroid fotomuur maken van je reizen . Je kan hierbij kiezen uit het maken van een fotocollage, fotovergroting of zelfs een gepixelde foto.


Laat je creativiteit de vrije loop en. Wij hebben meer dan indrukwekkende muurdecoratie ideeën met een zelfgemaakte fotocollage voor je . Daarom staan hier manieren om een fotowand te maken. In de slaapkamer, op een deur, in het toilet of langs de trap, je hebt altijd wel.


Bekijk ideeën over - FOTOWAND MAKEN op Welke.

Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Voordat je begint is het belangrijk dat je een flavour kiest. Een mooie oplossing voor je fotolijstjes, is het maken van een fotomuur. Bekijk hier de webshop en bekijk hoe uw foto eruit ziet op fotowand of.


Met onze ophangsystemen is het heel eenvoudig om stijlvolle collages te maken. Lees dan onze nieuwste blog, vol tips en inspiratie om de mooiste fotowanden te maken ! Maak je unieke fotowand door je foto te splitsen in een meerluik op canvas. Splits je foto in een drieluik of meerdere luiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts