maandag 6 juni 2016

Tegeltje maken met tekst

Welkom bij de grootste tegeltjes webshop van Nederland! Een tegeltje maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Tegeltje bedrukken met uw eigen opdruk! Maak nu je eigen authentieke tegeltje ! Wij maken dit graag voor u op een tegel of mok.


Kies uit onze ruime collectie tegeltjes, of maak zelf je eigen tegel.

Maak je eigen tegeltjes met onze handige online tegelmaker. Tegel spreuken maker, genereer uw eigen tegel om te delen, tegeltjeswijsheid van mooi delfs blauw. Delfts blauwe tegel maken met jouw eigen tekst spreuk - p. Vanaf nu is het mogelijk om uw eigen tegeltje te maken , een oer hollands of ouderwets tegeltje in een compleet nieuw jasje! In deze DIY laat Romy je zien hoe je zelf een tegeltje kan maken ! Op mijn kamer heb ik dan ook een muur met plankjes met teksten die mij . Alles over het maken van een persoonlijk tegeltje.


Lees hier alles over tegeltjes maken.

Natuurljik is het ook mogelijk om een tegeltje te maken met tekst en foto. In onze webshop vindt je een aantal standaard ontwerpen waar je . Al eens gedacht om een persoonlijk tegeltje te laten maken ? Bijvoorbeeld met een unieke tekst , foto of misschien wel een bedrijfslogo? Ben jij op zoek naar een unieke tegel met foto en tekst ? Kies uit diverse materialen en vormen en ontwerp hier je eigen tegel ! Hang elke week (of maand) een andere tegel op, leg de focus op die tekst. Bestel hier je tegeltje met opdruk, een uniek houten tekstbord of een houten krat met print. Het maken van een delfs blauw tegeltje met je eigen tekst is niet moeilijk.


Je hoeft alleen maar de applicatie te openen, en op het lege tegeltje. Persoonlijker dan je eigen foto of tekst word het niet! Je hoeft natuurlijk niet perse een tegel te bedrukken met een foto, je kunt ook een tegeltje maken met je . Kijk dan eens naar het maken van jouw eigen tegeltje.


Met een leuke tekst of afbeelding heb je straks iets om echt trots op te zijn. Ook erg leuk om een geboortetegel te maken voor het nieuwste familielid. Originele tegeltjes bedrukken doet u bij de specialist.


De kleur van de tekst ispassend bijde zelfde kleur als van de tegel. Je krijgt geen voorbeeld te zien, wij maken het professioneel voor je op.

Klik hier om de tekst te verplaatsen. De techniek van tegels maken is ook al een eeuwenoud ambacht. En zelfs aan de achterkant kan de tegel van een tekst worden voorzien. Bestel je eigen aluminium tegel met jouw foto en tekst. Een origineel en persoonlijk aandenken aan een verjaardag, geboorte, huwelijk, jubileum en vele.


Je dagelijkse humor op een tegeltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts