vrijdag 17 juni 2016

Iittala bord

Teema borden zijn geschikt voor in de oven, vriezer, vaatwasser en magnetron. Het witte Teema bord is de perfecte toevoeging aan elke keuken, en een . Iittala Borden koop je eenvoudig online bij bol. Buitengewoon veelzijdige en eindeloze combinaties – Teema blijft, ook als jij verandert. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Direct aan de A gratis parkeren en een hartelijk welkom! In de fonQ Inspiratie Showroom ben je aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie voor in of . Koop of Verkoop iittala bord op Marktplaats. Het merk iittala is geboren in een glasfabriek in Finland. De filosofie van de grondleggers, Kaj Franck en Alvar Aalto, wordt nog steeds uitgedragen.


Bekijk en vergelijk iittala borden van alle grote Nederlandse woonwebwinkels op HomeDeco. Ontworpen door Kaj Franck en kan in de oven en magnetron. SKU: iittala teema diep bord 21cm lichtblauw Categorieën: iittala , iittala , .

Op zoek naar de perfecte basis serviesset? De collectie is ontworpen door de Fin Kaj Frank. Producten - IIttala Bij de cadeauwinkel Van Nieuwkoop in het centrum van Sassenheim vindt u collecties servies,.


Sarjaton bord groot - bos patroon - Iittala. Om dit te vieren is dit item uitgebracht, samen met andere items in de Taike Wit en Zwart serie. Dit bord is rijker gedecoreer extra . Het bord uit de Teema serie van iittala is gemaakt van sterk porselein en heeft een strakke, minimalistische vormgeving waardoor het perfect te combineren is. Actuele status: De voorraad van dit artikel wordt voortdurend aangevul daardoor heb je jouw bestelling snel in huis. Klik In winkelwagen voor de actuele . Taika (magie in het Fins) is verkrijgbaar in . Pure Finse traditie op je tafel in een moderne interpretatie.


De naam verwijst naar de cirkels die de bellen in het geperste glas maken. De serie biedt een veelzijdig servies dat geschikt is voor de vaatwasser, oven, magnetron en vriezer. Teema-servies waarvan wij hier thuis bekers en borden hebben. Origo beige beker met oor liter (set van stuks).


In Grootegast staat onze Scandinavisch design winkel, waarvan er in heel Nederland geen tweede bestaat. Dit servies is gebaseerd op de basisvormen van een cirkel, een . In onze winkel verkopen wij uitsluitend producten .

I rutig kjol svävar hon fram i trängseln bland tjugo bord och serverar dagens rätt på blommiga tallrikar från Iittala. Han sitter vid ett fönsterbord och betraktar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts