maandag 8 december 2014

Rolgordijn wit

Goedkope verduisterende en duo rolgordijnen , o. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Groot aanbod in rolgordijnen op JYSK. Duo rolgordijnen zijn zeer trendy op het moment!


Basic rolgordijn verduisterend - wit - 150x1cm.

Een rolgordijn is een eenvoudig te gebruiken raamdecoratie. Praxis heeft een uitgebreid assortiment zonwering en raamdecoratie. Al onze rolgordijnen zijn zonder loshangende koorden.


Dit zorgt ervoor dat ze geen gevaar voor kinderen vormen. Het rolgordijn is niet alleen praktisch in gebruik, maar draagt ook bij aan de . Door de vele kleuren en printen passen de rolgordijnen van Intensions in ieder interieur, voor elke kamer van jouw huis. Wij leveren duo rolgordijnen van topkwaliteit al vanaf € 295.


Rolgordijn thermo verduisterend uni wit 82x1cm.

Je kunt het duo rolgordijn in iedere gewenste stand zetten. Een wit rolgordijn is één van de meest verkochte raamdecoratie en dat is niet zo gek. Het lijkt simpel, standaard en saai, maar een rolgordijn in . Kies en combineer alle typen rolgordijnen : verduisteren zonweren. Breedte en hoogte zijn in te korten.


De basiskleuren zijn wit , beige en antraciet. Als je de kleur van je rolgordijnen hebt . Ook verduisterend rolgordijn en zonwerende rolgordijnen. Bodemrail: Kunststof rail in tunnel.


Dit uni rolgordijn heeft een zichtdichte, maar lichtdoorlatende stof. Decosol rolgordijnen zijn erg decoratief en geschikt voor vrijwel elke ruimte. Kies een ontwerp uit die bij jou past om je eigen look te creëren. Op maat gemaakt, gratis geleverd en tot korting!


Deze rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor ramen zonder kozijnen. Dit witte verduisterende rolgordijn met druppel patroon is in diverse standaardmaten te bestellen, de maximale hoogte is 1cm. Hiermee wordt het Cedeko rolgordijn perfect .

De goedkoopste cassette rolgordijnen vindt u bij ons! U kunt kiezen uit cassettekleuren: wit , zwart of grijs (technisch zilver). Aluminium jaloezieën op maat witte aluminium jaloezie met zwart ladderband in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts