maandag 8 december 2014

Randloze wissellijst op maat

Beeldlijst zonder frame, de meest goedkoop beeldpresentatie. Randloze wisselijsten kunt u ook op maat krijgen. De glasplaat wordt aan de achterplaat bevestigd met clips.


Hoe groter de lijst hoe meer clips aan de rand. Deze wissellijsten zijn voorzien van plexiglas en de MDF achterwand heeft .

Gebruik onze handige configurator voor het inlijsten van uw foto, spiegel, doek, . Strakke randloze fotokader met helder kwaliteitsglas en metalen clips voor een snelle en. Deknudt Frames wissellijst fotomaat 30xcm. Boston cliplijst, randloze fotolijst 60x60cm incl. Bij Homedecoration vind je altijd een fotolijst op maat die bij jou, je favoriete foto en je portemonnee past.


In maat 15x15cm tot en met 20x30cm kunnen randloze wissellijsten opgehangen worden aan een uitsparing in deze metalen clips. Op basis van deze kwaliteitsvolle houten profielen maken we voor u een lijst op maat van uw foto.

Selecteer het gewenste profiel en geef de afmetingen in . Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks. In de kleuren bruut, noten, noten met goud en goud. Maat van de lijst is de binnenkant.


Ook nieuw is ons assortiment zijn de randloze lijsten. Een simpel en eenvoudig systeem dat ideaal is voor mensen die geen hoge eisen stellen . Twee wissellijsten met anti-reflex glas buitenmaat : 60x40cm binnenmaat. Voor de maat 15xtot en met Akunnen de randloze wissellijsten opgehangen . U heeft gekozen voor een randloze fotolijst, ook wel randloze wissellijst genoemd.


U kunt alles dat plat is en dezelfde maat heeft als een foto ook hier in inlijsten. Wit u een mooie omlijsting of een lijst op maat voor een foto, dan kunt u hier uw keuze maken uit diverse goedkope en duurdere oplossingen. Eenzijdig helder eenzijdig anti-reflex polystyreen ( kunststof ) op maat mm dik. Plexiglas op maat is de oplossing als u een werk achter glas wilt hebben, . Aluminium Wissellijsten koop je bij Posters.


Denk hierbij aan randloze wissellijsten of lijsten met geborsteld of gespiegeld aluminium. Wij verkopen landloze lijsten met heldenglas en anti-reflectieglas.

Bestel direct met gratis verzending vanaf euro! Uw randloze wissellijst koopt u eenvoudig en goedkoop in onze online winkel. Altijd grote voorraad en zeer snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts