vrijdag 12 december 2014

Douchewand spiegelglas

Een echte blikvanger in de badkamer is een douchewand van spiegelglas. Kermi maakt van uw douchescherm een grootformaat spiegel met het verrassende . Een spiegelglas inloopdouche is de nieuwe rage op het gebied van sanitair. Panorama Douchewand Mm Met Draaibare Zijwand En 1Cm.


Inloopdouche koopt u voordelig en snel bij Badkamerdepot. Duscholux: De vrijstaande Air- douchewand en het spiegelglas , nieuwigheden van Duscholux die gezien mogen worden!

Met de Open Space heeft u een douchewand die de badkamer vergroot. Helder glas, spiegelglas en gepolijst aluminium verbinden zich tot een sfeervol . Een spiegel en een douchewand in één, dat is de Flatconcept Mirror van Aquaconcept. De wand is gemaakt van mm dik veiligheidsglas met . Door de spiegelende buitenzijde van de douchewand kan u deze ook als spiegel gebruiken.


Van de binnenkant heeft de spiegelwand een rookglas effect, . De Novellini Kuadra H mirror, een douchewand met een spiegel element. Deze wand is verkrijgbaar in Helder glas met spiegelelement of Ravenna motief met .

Creëer meer licht en ruimte in de badkamer met een spiegelende douchewand van Kermi. Bij Sanitairwinkel vindt u het grootste aanbod. Laag in prijs en alle A-merken douchewanden. Je kunt zelfs een design award winner in huis halen! Kinequartz douchewand met jaar garantie op de helderheid van het Crystal.


Op zoek naar een mooie douchewand voor je bad? Kermi douchewand Walk In met tweede glaspaneel in spiegelglas. Bekijk het aanbod bij Van Marcke online.


Kermi spiegelglas maakt van je douchescherm een grootformaat spiegel. Design douchewand Neptunus met 8mm veiligheidsglas behoort . De douchewanden van Novellini zijn het toonbeeld van comfort en stijl. Dankzij de aandacht voor kwalitatief hoogstaande materialen en innovatie is . Met gezandstraald glas of spiegelglas en met kleuraccenten bij profielen, scharnieren en grepen. Spiegelpaleis levert tegen lage prijzen in Nederland en België op maat gesneden spiegels, figuurglas, hardglas, douchedeuren en douchewanden. Eco douchewand met hoekprofiel x 200.


Een mooi douchewand van Nexxt van maar lieft cm. Deze Blinq Matti inloopdouche met draaibare zijwand bestaat uit drie delen: een douchewand , een stabilisatiestang en een draaibare zijwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts