donderdag 25 december 2014

Projectie op glas

Autobedrijf Hordijk is gelegen langs een drukke autoweg in Ermelo. Het speciale folie is geplakt op een perspexplaat die middels kettinkjes aan het kozijn tegen de. Projectie op glas in het STAM in Gent.


Een nieuwe techniek maakt het projecteren van helder beeld op ramen. De projectie is duidelijk, innovatief en kan bovendien zeer mooi zijn.

Op de ISE waren er een aantal producenten aanwezig van oplossingen voor het projecteren op glas. Ik heb inmiddels al wat informatie . Dankzij nanotechnologie kun je binnenkort beelden projecteren op een doorzichtige glazen ruit. Uiterst interessant voor de reclamebranche, . Dus niet dat het glas mat wordt, maar wel met veel . Wilt u uw winkel ramen wat spannender maken voor de klant?


Door middel van deze projectiefolie kunt uw winkel ramen een nieuw en dynamisch uiterlijk . Deze folie is geschikt voor op glas , om op te projecteren.

Schermen en films voor projectie langs achterzijde. Voortaan kunt u elk venster en elke glazen wand omvormen tot een digitaal scherm door eenvoudigweg . Een andere methode om glas te blinderen is met behulp van een LCD privacy. Zo kan een glaswand door te projecteren met een beamer ook functioneren als . Met deze folie kunt u haarscherp en contrastrijk op ieder glas oppervlak en . Het te projecteren vel (een los vel, of een gedeelte van folie op een rol) ligt op een glasplaat. Het licht van de lichtbron wordt met behulp van een condensor . De retailer exploiteert het glas , WindowSketch zorgt dat de.


Levering systeem √ Montage folie √ Ontwerp presentatie sheets. Deze projectiefolie kan gespannen worden in een frame , of geplakt worden op een harde ondergrond van acryl, polycarbonaat of glas. NIEUW : KANTELBAAR WHITEBOARD VAN GLAS x 1CM.


De beste oplossing wanneer u wilt projecteren maar ook graag de mogelijkheid wilt . Een bericht kun je volledig inspreken en verzenden zonder je handen van het stuur af te halen. Chamalaun: “Het is uiteindelijk een . Door de huisstijlkleuren (Steinfort KristalLight) op de glaswand te projecteren kan New Babylon Meeting Center de ruimte nog beter aan de . Een holografische projectie op glas is een echte eye-catcher voor op uw gevel of.

Installatie Schakelbaar Privacy Glas Folie bij Lentis Groningen. Met de afmetingen 120x1en de beeldverhouding 4:3. Geassembleerd in isolatieglas waar PRIVA-LITE wordt toegepast als raam, wanneer privacy vereist is en voor een speciaal visueel effect met projecties op glas. Geschikt voor Glas en Kunstofglas Meervoudige. Het glas -magneetbord artverum dat geschikt is voor projecties in het formaat 4:wordt uw presentatie State of the art.


Je kijkt door het glas op het water en je ziet op het wateroppervlak een projectie van het glas. Je ziet een glas met water, maar wat je echt ziet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts