donderdag 25 december 2014

Feng shui huis

Feng Shui toepassen in de woning is gemakkelijk te doen. Onbewust kan de energie helend werken voor alle huisgenoten. Chi is een dynamische energiestroom die door je woning loopt. Dit betekend dat als jij je huis wilt inrichten, . Om van deze positieve energie te kunnen profiteren moet er water .

Chi zo goed mogelijk doorheen het huis kan stromen. Begin met een aantal basisbeginselen. Deze Chinese filosofie is al meer dan 3. Doe-het-zelf: lees tips en adviezen van experts over feng shui in huis van en word zelf een feng shui -expert.


Laat je inspireren en creëer harmonie in huis. Een hele oude Chinese filosofie die er voor gaat zorgen dat je huis en je tuin, je leefomgeving, . De letterlijke vertaling van feng shui is wind-water en het is de Chinese kunst van het ontvangen van heilzame qi en bescherming tegen . Terwijl jij alleen wilt weten hoe je de sfeer en de harmonie in je huis terug kunt brengen en deze kunt .

Om helemaal tot rust te komen, moet je interieur daar goed op ingericht zijn. Met een aantal tips helpen wij je om optimaal te kunnen . Opgeruimde mooie ruimtes laten de levensenergie door je huis stromen, en dus door jou. Het is belangrijk dat ons huis schoon is en dat er een goede harmonie heerst. Om dit te bereiken kun je feng shui gebruiken, zowel in als om je huis.


Wilt u een harmonieuzer interieur volgens de regels van feng shui ? Hoe je je huis inricht, is dan ook van het grootste belang voor een harmonieus en gelukkig leven. Je gaat in deze workshop kijken hoe het met de energie van je huis is gesteld . De woonkamer ligt voor goede feng shui in het voorste gedeelte van het huis. Zorg voor een groot familieportret om het familie-element te benadrukken.


Hoe creëer je een aangename sfeer waar iedereen zich prettig voelt . Hier de basisregels van feng shui voor uw interieur. Dan kan je wel wat inspiratie halen uit Feng - shui ! Je huis wordt een plek van joyful living, van genieten, van ontspanning en past. We helpen je graag bij het ontwerpen van jouw . Past-ie bij de grootte van je kamer?


Dan zijn er een zaken waar je rekening mee moet houden.

Praktische gids voor het inrichten van de woning ter bevordering van voorspoe. Alles heeft dan zijn eigen plek en zit meer in balans. Je persoonlijkheid die wordt beïnvloed door de inrichting van je huis.


Wat u moet weten voordat u een huis gaat kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts