maandag 8 december 2014

Reiskussen tempur

Is het TEMPUR Original hoofdkussen uw favoriete hoofdkussen en mist u het kussen wanneer u op reis bent? Zoekt u een comfortabel nekkussen voor in het vliegtuig of de auto? Prima ik slaap er al weken op als dagelijkse kussen.


Alleen is dit kussen half zo breed en wordt het geleverd in een speciale . De reiseditie van het Original Kussen is ontworpen voor slapers die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding.

Het TEMPUR reiskussen geeft u de mogelijkheid het comfort van uw TEMPUR Original hoofdkussen overal met u mee te nemen. Op zoek naar een goed kussen voor opvakantie. Het heeft dezelfde vorm en functie als het Original-hoofdkussen, maar is half zo . Neem uw favoriete kussen mee op reis.


Een merk met een typisch ligcomfort wat je niet snel bij andere merken zult aantreffen. Het handige ergonomische TEMPUR lendenkussen is ook verkrijgbaar in een kleiner exemplaar voor gebruik wanneer u op reis . Bij slaapspecialist van der Schuit heeft u een ruime keuze in boxsprings, matrassen, ledikanten en andere slaapsystemen.

Kom langs bestel dit reiskussen en . Wanneer u eenmaal gewend bent om op TEMPUR te slapen, wilt u niet meer anders. De reisset bestaat uit een draagbaar slaapsysteem voor iedereen die niet . Het reiskussen heeft dezelfde vorm als het Original Kussen maar is half zo breed. De praktische tas waarin u het kussen kunt vervoeren, vermindert het volume . Je kijkt ernaar uit en hebt de wildste plannen . Het TEMPUR fietszadeldekje biedt comfort tijdens lange fietstochten en vermindert zadelpijn. In de handige reisverpakking wordt het . Bezoek dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt of bestel gemakkelijk online. Paar keer gebruikt, hoes is wasbaar.


Kussen kan ingedrukt worden in het zakje en neemt nadien vorm . Een praktische tas die wordt meegelever vermindert het volume met bij het inpakken. Hallo, ik heb een tempur reiskussen. Deze heb ik opgerold in het zakje laten zitten.


Toen ik deze eruit haalde was de vorm eruit. De door jou gezochte advertentie is .

De reisset van tempur bestaat uit een draagbaar slaapsysteem voor iedereen die niet van huis wil zonder TEMPUR Matras. Origineel drukverlagend materiaal Origineel drukverl. In een handige reisverpakking wordt het volume met . Reiskussen Minnie Mouse voor meisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts