donderdag 25 december 2014

Peli antiekwas

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Vind hier alle informatie over Peli Antiekwas. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op Supermarktaanbiedingen. Grotere foto Blikken en trommels - Kiwi Peli - Antiekwas Grotere foto.


Helaas is de antiekwas van het gerenommeerde Franse merk Kiwi Bois niet meer leverbaar. Het was verkrijgbaar in de bekende donkerbruine blikken. Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit.


Kiwi Peli Antiekwas Blik (Donker) duurzame was is van de meest hoog waardige samenstelling speciaal voor antiek. Antiekwas of boenwas is een was die je op een antiek meubelstuk kunt aanbrengen. Ontbrekend: peli Antiekwas - Boenwas - universele meubelwas bij Meubelproducten. Boenwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk.


Quick terpetijnwas antiekwas teak no. Daarom zorgt Peli nu voor Antiekwas , bestemd voor antieke en andere donkerkleurigc meubelen. Het is een zuiver natuurprodukt, dat alle . Zet hem af en toe in de antiekwas (vloeibaar, van Peli ). Je kunt dit item in je zoeklijst zetten met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van . LAAGS TISSUE TOILETPAPIER PAGE 0- rollen per pak b. Boenwas Meubels Boenwas terpentijnwas antiekwas geel. Ik weet echter niet of het nog bestaat. Mijn fles is al heel oud en nog steeds niet leeg.


Ronde gele bus met antiekwas met als logo een q en d. Ronde doos met daarin bruine wrijfwas met op de deksel de naam Peli , opschrift in. Explora el tablero de Alice Parker room set ups! Ver más ideas sobre Sillas, Muebles pintados y Pintando muebles.


Abbondanza Baby Girl en dan nog wat patineren met antiekwas. Ook stof kan je verven met onze verf en daarna afwerken met antiekwas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts