dinsdag 5 december 2017

Skal keurmerk

Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare. Met de afgifte van dit keurmerk maken we de betrouwbaarheid van biologische producten . Biologische producten zijn te herkennen aan het biologische keurmerk. Hierdoor is de certificering in de hele EU gelijk.


Skal gecertificeerde producten in de hele EU zijn dan ook voorzien van een keurmerk.

Met ons Skal - keurmerk garanderen wij u de puurheid van onze biologische producten. Stichting Skal houdt toezicht op de biologische productie in Nederland en is daartoe aangewezen door het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en. Aan welke opmaak moet het biologische logo voldoen . TTS beschikt namelijk over het SKAL keurmerk ! Biologisch Natuurvlees mag officieel de certificering BIOLOGISCH voeren! Wat betekent deze certificering nu eigenlijk? Het keurmerk maakt duidelijk dat het product voldoet aan de EU-regels voor.


Skal is stichting met een publieke taak als certificatie- en controle-instantie voor de.

Bio-ondernemers zijn aan regels gebonden en Skal controleert of ze dit ook doen. Het gebruik van een EKO keurmerk is aan zeer strenge regels gebonden. Het mag pas worden gebruikt na toestemming van SKAL.


Er is maar één keurmerk waar wetgeving achter hangt en dat is het Europees. De naleving van de regels van het EKO- keurmerk wordt namens de overheid gecontroleerd door Skal. Deze organisatie controleert de totale productieketen, . Verder teelt één van onze leden volledig biologisch. En voldoet daarmee aan het Skal - keurmerk. Het Europese keurmerk voor biologisch is een keurmerk van de Europese Unie ( EU) voor biologische producten, in dit geval vlees.


Skal en Bionext vertellen erover op ToeZine. Het biologisch keurmerk is het enige voedingskeurmerk in Nederland dat in de Europese . Grasdrogerij Hartog is in het bezit van een Skal certificaat, waardoor er luzerne en gras met een EKO- keurmerk verstrekt kan worden. Skal ziet erop toe dat de wettelijke regels worden . Het Skal keurmerk maakt, indien van toepassing, de betrouwbaarheid van biologische . Het SKAL bio keurmerk waarborgt de betrouwbaarheid van biologische producten. Voor Van den Broek Logistics is het SKAL Biocontrole certificaat een mooie .

Staatssecretaris Van Dam (EZ) beantwoordt vragen aan de Tweede Kamer over de controle van biologische bedrijven met Skal - keurmerk. Het Nederlandse keurmerk stelt hogere eisen aan de duurzame bedrijfsvoering dan het Europese Skal keurmerk. Alle producten van Machandel dragen het . Kunt u aangeven op welke wijze Stichting Skal (hierna: Skal ) na de certificering van een biologisch bedrijf de controle en . Na een inspectie van onze vestigingen in Tuitjenhorn, Velsen en de nieuwe loot aan de stam Ridderkerk is aan alle drie de locaties het Skal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts