maandag 11 december 2017

Rvs pomp

Bij Jansen Watertechniek bestelt u alle soorten pompen. In ons uitgebreide pompen assortiment treft u onder . Zelfaanzuigende pompen met RVS huis. Zeer geschikt voor drinkwater, veedrinkwater, . Drukverhogingsset met als basis een roestvast stalen zelfaanzuigende pomp met.


De verschillende RVS meertraps centrifugaalpompen vormen het hart van DP.

Huishoudapparaten en elektronica maken ons leven zoveel gemakkelijker. Wassen, drogen, strijken, tv-kijken, . Het aansturen van de pomp is het meest kritische punt van de gehele installatie. LEO 4XCm120C Meerwaaierige RVS -JET- pomp 230V kW incl. Dit is de RVS uitvoering van de MPTKR-I, het waaierhuis en de impeller zijn gemaakt van zuurbestendig RVS.


Deze volledig RVS (INOX) hydrofoorpomp heeft een zelfaanzuigende RVS jetpomp met krachtige en effectieve kwaliteit. Rvs ( roestvrij staal) hydrofoorset bestaande uit een pomp met rvs pomphuis en kunststof waaier, gemonteerd op een rvs cilindrische. De pomp is uitgerust met een 22- liter .

Tevens leent de pomp zich uitstekend voor het . Eurom Vuilwater Dompelpomp Flow SPV750i RVS. Nog in de sluis liggend hadden ze een heel. De Pedrollo JCR serie zelfaanzuigende centrifugaalpompen zijn zeer geschikt voor gebruik in tuinsproeisystemen. De aansluitingen voor zuigleiding en . Dab Talles Inox AV40 RVS Vuilwater pomp met drijfvlotter.


Complete serie 2volt dompelpompen met vlakzuigers, kunststof dompelpompen met en zonder . RVS vloerverwarming verdeler zonder pomp , afsluitbare groepen, thermische kranen M3 geschikt voor servomotor, debiet regelaars. Ziet er prima uit, maar het pomphuis is van RVS, maar toch is de max . Rvs pomplichaam, uitermate geschikt voor het leeg- en droogpompen van vuilwater. Op zoek naar inch RVS Dieselpomp Geluidsgedempt? Roestvaststalen pomp met chalwyn valve, vonkenvanger, geschikt voor verplaatsen van chemicaliën.


Deze tandwielpomp is uitermate geschikt voor het verpompen van enigszins viskeuze vloeistoffen met een . Deskundig advies en snelle levering. RVS pomp voor het verpompen van lecithine. Grundfos, pompoplossingen, beste pompen.


Meer weten, neem vrijblijvend contact op Contact zoeken.

RVS dompelpomp RXmverpompt 20mm grote vaste bestanddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts