donderdag 21 december 2017

Sikkens xd semi gloss

Extreem weerbestendige en maximaal onderhoudsvrije halfglans buitenlak. Afwerken met een laag Rubbol Semi - gloss. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.


Halfglanslak voor buiten met extreem lange levensduur. Rubbol XD Semi - gloss is door de extreem lange levensduur bij uitstek . Halfglanzende verf die extreem weerbestendig is en maximaal onderhoudsvrij.

Sikkens verf tegen de allerlaagste prijs. Extreem duurzame halfglanzende aflak op basis van unieke bindmiddelcombinatie, met lage hoeveelheid oplosmiddelen. Duurzame halfglanzende aflak voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen buiten. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Maak NU gebruik van onze tijdelijke AANBIEDING voor deze hoogglans lak. Schilderweken is een professioneel onderhoudsbedrijf wat zich door jarenlange ervaring ruim heeft opgezet om zo nog beter uw wensen te kunnen . Deze halfglanslak is maximaal onderhoudsvrij en is extreem weersbestendig. Het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en .

Deze verf is zeer duurzaam en biedt een optimale bescherming tegen uv-stralingen. Rubbol XD Gloss is door de extreem lange levensduur bij uitstek geschikt om te . Deze extreem duurzame verf heeft een levensduur tot . Buitengewoon duurzame zijdeglanslak met verlaagde hoevelheid oplosmiddelen voor buiten. Voor het afschilderen van hout, metaal en diverse kunststoffen dat . Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel . L Kleur, 1L Wit, 5L Kleur, 5L Wit. Reacties zijn gesloten, maar je kan een trackback achterlaten: Trackback URL.


Is bedoelt voor het aflakken van hout, . De hoogglanslak biedt een optimale bescherming . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Bekijk alle product informatie hier! Een uniek bindmiddel zorgt samen met. Het aflakken met XD Gloss (of de zijdeglanzende Semi - Gloss ) is een waar genot. Zijdeglanslak voor op hout of metaal Mag . STAR( Styreen Acryl Reïnforced) -technologie.


Welke sikkens is de beste en welke is goed genoeg voor jouw schilderklus. Ook mijn ervaring is dat dit iets anders opdroogt dan ik gewend ben.

Dit product is al jaren een van de toppers van . Beide hebben een radiocampagne lopen met als inzet een duurzaamheid van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts