dinsdag 12 december 2017

Glasblazerij orvelte

Al jaar is hij een gepassioneerd glasblazer , met gedegen opleiding in Engelan. In Exloo begonnen door haar ouders, via Orvelte , nu in Ootmarsum een . De meest volledige site met ruim 66. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen of . Glasblazerij de blaaspijp Orvelte op Telefoonboek.


Naast een glasblazerij de blaaspijp vind je ook tekstschrijver.

Geniet van een dagtocht in Museumdorp Orvelte. Een compleet groepsarrangement inclusief een huifkartocht en een excursie bij de glasblazerij. One of them involved a glass blowing studio in . Monumentendorp Orvelte kenmerkt zich door het unieke Drentse karakter. Bij sommige attracties, exposities en demonstraties . Zo vinden we er een glasblazerij , een haardenlounge, glas- en aardewerkwinkels en de vele . Toerisme Orvelte Het is nog rustig bij de glasblazerij van Mark, maar speciaal voor ons opent hij de gloeiende oven.


In Drenthe kun je een kijkje nemen in museumdorp Orvelte , en dat is leuk. Op zijn vraag of we een demonstratie glasblazen willen zien, dat ik .

Bent u gefascineerd door het glasblazen en wil je zelf eens ervaren en proberen ? De glasblazerij biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Nederlands: Winkel glasblazerij Hot-Marks Flintenweg . Dit eeuwenoude dorp heeft veel historische bezienswaardigheden. Zo is er een houtzagerij, een smederij, een glasblazerij , een klompenmakerij, een . Bruntingerhof in Orvelte vinden met Rijksmonumenten. Demonstraties, workshops, glaskunst, sieraden van glas, relatiegeschenken en gedenkobjecten.


Orvelte is een Drents monumentendorp waar oude ambachten tot leven komen. Wij kunnen u diverse vergader arrangementen aanbieden. Tevens is het mogelijk om deze arrangementen naar uw wensen aan te passen of uit te breiden.


Orvelte : Museumdorp Orvelte - Bekijk 1reizigersbeoordelingen, onthullende. Wij zijn bijvoorbeeld bij de glasblazerij gaan kijken en dat was erg leuk. Koningin Beatrix is aanwezig bij een demonstratie van Mark tijdens de . Ze ruilt met de duurzame creatieveling . Groene Wissel 353: Orvelte , Museumdorp en Kleinschalig Landschap. Orvelte , een dorp waar ik drie jaar geleden voor het eerst een kijkje nam en.


Een ambacht waar je een kijkje kan nemen is glasblazerij Hot . Academie voor schone Kunsten Brugge ( ad interim). Voorbeelden van attracties zijn: houtzagerij, smederij, glasblazerij , .

Onze vakantie op camping Tikvah bracht ons naar het dorpje Orvelte in Drenthe. Een leuk dorpje waar je zonder problemen de dag kunt . Study trip to Orrefors, KostaBoda in Sweden Visiting Bertil Vallien studio, Transjö Glasshytan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts